Hva gjør André i møte med Barcelona, PSG, Flensburg og Nantes? – ØIF Arendal
André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza styrer laget i fraværet til Marinko Kurtovic.

Hva gjør André i møte med Barcelona, PSG, Flensburg og Nantes?

Denne helgen har vært en særdeles spennende helg for ØIF Arendals sportssjef og tidligere storscorer André Jørgensen Hofstøl. Som ØIF Arendals sportssjef har han representert klubben når den europeiske versjon av Norsk Topphåndball har invitert til møter i Stockholm!

Skal man få anledning til å delta i det gjeve selskapet må klubben være kvalifisert til Europacup spill. Det har ØIF Arendal vært i mange år på rad og nå har klubben engasjert seg også administrativt i det aller høyeste organet som toppklubbene har organisert seg gjennom.

– Det har vært en spennende helg i Stockholm. Og ikke minst spennende å møte kjente fra andre toppklubber for å diskutere utviklingen av klubbhåndballen i et europeisk perspektiv.

André Jørgensen Hofstøl har brukt helgen til møter med de store europeiske klubbene. Og han har fått anledning til å følge det norske herrelagets jakt på medaljer «ringside» i Stockholm finalehelgen.

Sammen har de også lagt planer for hvordan Europacupene kan utvikles i fremtiden. Forum Club Handball er organisasjonen som Det Europeiske Håndballforbundet rådfører seg med når de gjør endringer i nettopp europacupene.

Disse klubbene deltok:

Her er deltakerne fra de andre klubbene
To håndball-legender!
Andrè og Ørjan Hopen

Dette diskuterte de: