Hofstøl: – Eirik, Sondre og Josip er bærebjelkene i laget! – ØIF Arendal

Hofstøl: – Eirik, Sondre og Josip er bærebjelkene i laget!

ØIF Arendal har vært i stor utvikling. Og konkurransen i laget har aldri vært større. Det bekrefter også gutta selv. Men sportssjefen mener fremdeles det er det rutinerte spillerne som skal bære lasset!

ØIF Arendals sporssjef Andrè Jørgensen Hofstøl er krystallklar på at det er de rutinerte gutt som skal bære de tyngste børene – også i denne sesongen.

– Sondre Paulsen, Eirik Heia Pedersen og Josip Vidovic vil være bærebjelkene i laget, forklarer han. Vel vitende om den sterke konkurransen fra yngre krefter.

– Det blir viktig for laget at disse holder seg skadefri slik at de kan bli matchet godt og riktig.

Andrè Jørgensen Hofstøl, sportssjef ØIF Arendal

Og gutta må vise at de er sultne.

– Det kommer ikke til å være noe problem. De kommer til å bite fra seg og med god matching vil de hele tiden være sultne.

Han har også stor tro på den yngre kreftene som er på vei opp.

– Det er mange yngre spillere som virkelig utfordrer de etablerte. Og siden vi har så mange gode, kommer det til å bli et ordentlig bikkjeslagsmål om spillertid. Og alle kommer nok ikke til å være like fornøyd hele tiden. Det ligger i konkurransegenene deres alle sammen.

Og her mener han det hviler et stort ansvar på de to trenerne.

– Marinko må bli ennå bedre på å dele spilletid. Og ikke bare på det etablerte og de som er nærmest til å konkurrere med dem. Vi har også unge talenter som trenger lengre tid på å ta konkurransen. Også de må få sin posisjon i spillet og i kampene.

Noe sportssjefen tror er godt forberedt.

– Dette har både Marinko og Luka brukt mye tid på å forberede. Så alle kommer til å få sine muligheter. Men skal alle få like mye tid som de ønsker seg, må vi begynne å spille omganger på 60 minutter. Og siden vi ikke gjør det, kommer det til å bli spenninger.

Og her ligger nøkkelen til suksess tror sportssjefen.

– Klarer trenerne allikevel å forvalte dette godt. Og spillerne ser konkurransesituasjon som noe utviklende, da kan det til og med hende at vi vinner titler. Så det får vi håpe.

Klok mann han sportssjefen!