Slik blir billettsystem i Sparebanken Sør Amfi sesongen 2019/20! – ØIF Arendal

Slik blir billettsystem i Sparebanken Sør Amfi sesongen 2019/20!

ØIF Arendal er i ferd med å bytte billettsystem i samarbeid med Norsk Topphåndball og alle de andre klubbene i eliteserien. Slik blir det nye systemet.

Det første man bør merke seg er at det med to seksjoners unntak (B1 og B3), blir «seating» på alle tribuner.

Det betyr at du kan sitte hjemme, på PC eller mobil, og plukke ut ditt sete. Og på denne måten vil de som kjøper billett tidlig og over nett ha fortrinnsrett på de beste billettene.

Slik ser salkartet ut i Sparebanken Sør Amfi:

A-seksjon er bak laglederbenkene

Det er kun B1 og B3 som kommer til å ha såkalt «free seating». Hvor man kan sette seg på et hvilket som helst ledig sete. Alle andre seter vil bli solgt sete for sete. Og du kan altså plukke sete når du kjøper.

Sesongbilletter blir lagt ut for salg i løpet av uken

Ole Aasen, administrasjonssjef

Svermen får plasser/felt på B2 som tidligere. Men Svermen flytter nærmere banen og det vi bli solgt billetter bak svermen på felt B2.

Felt A2 og A3 er reservert til sponsorbilletter. Mens det selges sesongbilletter og kampbilletter på felt A1, B2 og C.

Om man kjøper ståplassbilletter kan man stå i hele det gule feltet.

Kjøper man sittebilletter i felt B1 og B3 kan man sette seg hvor man vil (på ledig plass) i disse feltene frem til det er fullt. Deretter er det ståplasser som gjelder.

Nytt av året er også at dersom man kjøper sesongbilletter og ikke selv skal på kamp, så kan man sende sesongbilletten videre (via app/mobil) til noen man vil dele billetten eller gi den tilbake til klubben, slik at klubben kan selge billetten til andre på denne kampen. Slik at ikke plassen står tom.

Billettprisene blir som følger:

Sesongkort*:
Voksen kr. 1 800,-
Honnør kr. 1 500,-
Barn/student kr. 750,-
Familie kr. 3 600,-

*Dersom man ønsker seg plastkort koster det ytterligere kr. 100,- og dersom man ønsker seg navnet på sete på tribunen koster det ytterligere kr. 200,-.

Sesongbillettene gjelder for alle kamper som ØIF Arendal spiller i Sparebanken Sør Amfi i Serie-, NM-, E-cup og sluttspill. Forrige sesong var det 21 kamper.

Standard billettpriser pr. kamp blir som følger:

På nett:
Voksen/honnør, kr. 125,-
Barn/student, kr. 50,-
Familie (2+2), kr. 250,-

I hallen:
Voksen/honnør, kr. 175,-
Barn/student, kr. 100,-
Familie (2+2), kr. 350,-

Verd å merke seg er at hovedbetalingsordningen går via VIPPS! Og at hele billettsystemet administreres via egen ØIF Arendal App. Mer informasjon om dette kommer denne uken.

Sesongkortene forventes lagt ut for salg innen uken er omme. Det har vært noen implementeringsutfordringer. Men nå nærmer vi oss en løsning som gjør at vi kan slippe salget. Nærmere beskjed vil bli gitt så snart det er på plass.