Har Follo noe overraskende på gang? – ØIF Arendal

Har Follo noe overraskende på gang?

Vi har surfet rundt og samlet endel resultater i oppkjøringen til eliteklubbene. Den klubben som overrasker mest er nyopprykkede Follo!

Selvsagt kan det være slik at det finnes mer bak resultatene enn hva vi vet ved å hente dem inn fra ulike nettsider. Men allikevel, klubben som absolutt har imponert mest om man utelukkende kikker på resultater – så langt. Uten sammenligning så må det være Follo!

Her er Follo-resultatene så langt:
Drammen – Follo 32 – 32
Follo – St. Halvard 31 – 22
Follo – Nærbø 29 – 25
Follo – Sävehof (Sverige) 34 – 22
Follo – IFK Ystad 27 – 35

Det er selvsagt imponerende for et nyopprykket lag å spille uavgjort med en av favorittene Drammen, selv om det er tidlig på sesongen. At laget slår St. Halvard viser styrkeforholdet mellom de to nyopprykkede.

Det er ganske solid å sette Nærbø på plass. En av de store overraskelsene i sesongen 2018/19. Men resultatet mot Sävehof er så nær «sjokkerende» som man kan komme.

Sävehof som er svenske mestre og vant sluttspillet. Klubben overtok plassen til Kristianstad. Og skal spille Champions League kommende sesong.

Og selv om det ble tap mot Ystad på lørdag (17. august) slutter ikke resultatene å imponere oss.

Så er selvsagt det store spørsmålet, er nyopprykkede Follo så bra som resultatene sier? For det er imponerende selv om det er tidlig på sesongen. Eller finnes det noen forklaringer som vi ikke kjenner til?

Det er i alle fall og uansett all grunn til å skrive et lite «obs» rundt navnet til nykommerne. Riktig spennende blir det og se om de lever opp til disse flotte resultatene.

Laurits Mo Rannekleiv