André Lindboe er klar for ØIF Arendal! – ØIF Arendal

André Lindboe er klar for ØIF Arendal!

Elverum-veteran, André Lindboe, er klar for ØIF Arendal. Kontrakten mellom Lindboe og ØIF Arendal ble inngått samme fredag som August Baskår Pedersen fikk anledning til å forfølge sin drømmeovergang til danske Bjerringbro-Silkeborg.

Andrè Lindboe har skrevet en 2-års kontrakt med ØIF Arendal. Kontrakten kan termineres etter første sesong dersom Lindboe får tilbud fra en utenlandsk klubb.

Det var fredag at ØIF Arendal og André Lindboe ble enige. Det skjedde etter at ØIF Arendals venstrekant, August Baskår Pedersen, fikk lov til å gjennomføre sin overgang til den danske toppklubben Bjerringbro-Silkeborg.

Andrè Lindboe har hatt flere utenlandske og norske «beilere», men valgte ØIF Arendal ta muligheten dukket opp. Andrè skal jobbe i klubbens medieavdeling, ved siden av sitt håndballspill. André har kone og to ynge barn. De flytter med Andrè til Sørlandet litt senere på høsten.

– Jeg håper at jeg kan bidra med alt det jeg har lært i det som har vært Norges beste lag over en periode, forteller Lindboe.

30-åringen fra Larvik har nesten 10 år i Elverum å ha vært med klubben både i ned- og oppturer.

– Nå skal jeg være med ØIF Arendal for å ta opp «fighten» skikkelig slik at det ikke trenger å være Elverum hvert år.

Andrè Lindboe er en skikkelig vinnertype.

– Jeg hater å tape. Uansett hvem som er motstander, så kommer jeg til å gjøre alt for å vinne. Nå blir det å forsøke å slå gamle lagkamerater. Det blir spesielt. Det blir spennende og det er en utfordring som jeg gleder meg til.

Andrè forteller også at det blir spesielt å møte supporterklubben til Elverum, Taigan.

– Jeg har hatt et veldig, veldig godt forhold til Taigan. Og jeg er veldig ydmyk til den støtte jeg har fått fra dem. Jeg håper at jeg også har klart å gi litt tilbake, sier han.

Nå maner han til full «krig» på banen og stort vennskap på utsiden.

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes