André Jørgensen Hofstøl: – Dette er en spiller som vil gi laget et løft i deler av spillet, akkurat som Lindboe gjør! – ØIF Arendal

André Jørgensen Hofstøl: – Dette er en spiller som vil gi laget et løft i deler av spillet, akkurat som Lindboe gjør!

ØIF Arendals sportssjef, André Jørgensen Hofstøl, smiler fornøyd. Denne signeringen har han ønsket seg en lengre periode. - Denne spilleren har vi hatt dialog med lenge og når vi nå får det på plass er det helt fantastisk.

Og i følge samme Hofstøl er det ingen enkel jobb for norske klubber å signere spillere av denne kaliberen.

– Det er nesten umulig av flere grunner. Norske klubber har ikke økonomi til å kjøpe spillere. Det gjør at man stort sett er avhengig av at spillerens klubb slipper spillerne fri, noe som svært sjeldent skjer.

Og spillere av denne kaliberen kanskje ennå sjeldnere.

– Spillere av landslagsklasse er utrolig sjeldent tilgjengelige for norske klubber. Og jeg vet ikke om noen andre norske klubber som har gjort noe slik som ØIF Arendal nå gjør. Ikke spillere som kommer fra utlandet.

At signeringen skjer nå og at overgangen også skjer umiddelbart gleder sporssjefen ennå mer.

– Det er ingen tvil om at dette girs oss en stor fordel inn mot serieavslutningen og sluttspill. Vi får en bredere tropp og vi får noen kvaliteter vi ikke har i spillerstallen pr. i dag.

Han tror at det vil gi trener Marinko Kurtovic noen nye muligheter.

– Vi kommer til å bli langt mer uforutsigbar som lag. Spilleren som kommer vil løfte laget akkurat som Lindboe har gjort, men i andre deler av spillet.

Han tror også at den hemmelige forsterkningen vi gi forsvaret en ny dimensjon.

– Han kan fylle roller i forsvar som ingen andre har i dag. Absolutt. Dette er svært spennende. Vi snakker om en spiller som vil løfte laget i visse deler av spillet, akkurat som André Lindboe gjorde da han kom til klubben.

– Vi ønsker jo å bli best i Norge, da må vi også ha de beste spillerne, han avslutter praten med et like lurt smil som han begynte den med. Sportssjef André Jørgensen Hofstøl er både fornøyd og forventningsfull på en gang.

#LittBedreHverGangViMøtes