Sommerhilsen fra Eirik Heia Pedersen! – ØIF Arendal

Sommerhilsen fra Eirik Heia Pedersen!

Egentreningsperioden er i gang igjen. Og gutta nyter noen velfortjente dager uten fellestreninger. ØIF Arendals kaptein og æresmedlem, Eirik Heia Pedersen, koser seg med familie og litt jobb på huset!

Det blir ingen hvilepuls selv om hovedtrener Marinko Kurtovic ikke står på sidelinjen og «maser». Når kone og barn endelig får første prioritet av klubbens æresmedlem, så er det også et forsøk på å hente inn dårlig samvittighet på hjemmebane.

– Vi nyter gode dager. Men det er ikke late dager. Selvsagt er det full trykk i egentreninger også har jeg noen hjemmeprosjekter, kommer det muntert fra Eirik.

Sommerprosjekt 2020 for Eirik Heia Pedersen

Det kan se ut som om hjemmeprosjektet er en garasje? Og ved siden av det prosjektet kan du se at han nyter gode dager på sjøen med familien. Ja, når været tillater det da…

Og selv om det er godt med noen dager borte fra håndballen, så gleder han seg til sesongstart.

– Vi har trent for fullt og vi gleder oss til sesongen starter opp. Vi er spent på hvilke rammer vi får spille under i år, men det får vi ta som det kommer. Vi gleder oss til å spille på Norges beste hjemmearena og håper det blir foran fullsatte tribuner.

– Så vil jeg gjerne få hilse til hele ØIF Arendals håndballfamilie og ønske alle en riktig god sommer. Gleder meg til å se dere alle i hallen igjen i løpet av høsten!

26. august starter den hjemmelige serien. Her er hele terminlisten: