Følger du gutta på vår Instagram? – ØIF Arendal

Følger du gutta på vår Instagram?

I hele sommer er det gutta som har såkalt Instagram-takeover. Det vil si at hver dag er den av våre spillere som tar deg med på nettopp hans sommerdag.

I sommer kan du være tett på ØIF Arendal-gutta. Alt du behøver er å følge med på klubbens Instagram-konto.

Det var klubbens midtback Josip Vidivic som startet det hele. 18. juni var det mulig å følge en sommerdag med kroaten som har blitt en ordentlig arendalitt.

Siden har Kristijan Jurisic og Olaf Hoffstad hatt hver sin dag, før publikumsfavoritten fra 2018/19 sesongen – Laurits Rannekleiv – sprengte alle rekorder med oppmerksomhet i det vi rundet inn i juli måned!

Akkurat i dag er det Hermann Gjekstad som har takeover. Han er på seiltur fra Arendal til Risør og byr på seg selv og sine venner. Kanskje kommer det noe «djuci»-stoff fra sjømennene? Uansett en fantastisk anledning til å bli bedre kjent med nyervervelsen…

Den 10. juli kan du møte en annen publikumsfavoritt født og oppvokst innenfor kommunegrensene, da er det Sander Løvlie Simonsen sin tur til å by på seg selv. Blir spennende å se om han byr på både sin talentfulle håndballbror Sebastian og ikke minst Sørfjells store trener og pappa Tom! Kanskje avslører Sander hemmeligheten bak de mange håndball-talenter i familien?

Den 13. juli kommer en annen fantastisk sørlending, Hermann Vildalen, til å by på sol, sommer og en varm dag med en svært trivelig kar. Kanskje får vi vite litt mer om når Hermann regner med å være tilbake på håndballbanen?

Så blir det spennende å bli litt bedre kjent med dansken som gjør comeback i ØIF Arendal-drakten denne sesongen, Lars Jakobsen. Han er klubbens mann på Instagram 17. juli. Ryktene vil ha det til at Lars allerede har inntatt arendalitt-tittel med kjøp av hus og permanent opphold i Norges flotteste by!

Midt i sommeren sånn cirka er det stallens yngstemann, Herman Thysted, som skal by på sin sommer. Her ryktes det at pappaen har mange ønsker for sønnen sin, kanskje er det Peder (altså pappaen) som tar styringen? Dessuten lurer vi på stortalentets sivile status godt ut på sommeren? Vi regner med ny Instragram-rekord når Herman styrer skuta den 20. juli. Det er nemlig han vi får flest «likes» med, når vi viser bilder sånn utenom ferien…

En annen av stallens storsjarmører er Jørg William Fiala Gjermundnes. Han er klubbens Instagram-konge den 24. juli. Sannsynligvis får vi en innføring i hvordan sommeren er i Kongens By, Kristiansand. Om vi havner hos Julius i Dyreparken er vel ikke så sannsynlig, men kanskje finnes det en «apekatt» i hans vennekrets? Spennende blir det å bli ennå bedre kjent med stortalentet!

27. juli er det vår storvokste venstrehendte svenske Richard Lindstrøm som overtar «stafettpinnen». Richard var uheldig og ble skadet forrige sesongen, så dette blir en unik anledning til å se mer til han. Når Richard er i gang, er også håndballtreningene i gang igjen. Så kanskje får vi også ta del i hva som skjer i spillegruppa?

Siste mann som har Instagram-takeover i den store sommermåneden juli, er Mario Matic. Mario er ikke så «skvetten» av seg, så her skal vi ikke se bort fra at det kommer mye spennende «stoff» om både venner og lagkamerater. Ser du på hans egen Instagramkonto, er det lite ØIF Arendal-stoff og mye fra hans tid i Bergen… så har han ikke rettet opp i dette innen den tid – er det bare å «tyne» han!

Førstemann ut i august er Oliver Trondal. ØIF Arendals populære tredje målvakt. Det er en stund siden vi har hørt mye fra den alltid så blide målvakten, nå gleder vi oss til en skikkelig oppdatering! 3. august er det Oliver som holder i spakene!

7. august er det en annen målvakt som skal by oss inn i sin hverdag. Andre Bergsholm Kristensen. Målvakten som ofte blir titulert som Norges mest talentfulle skal gi oss et innblikk i en målvakts hverdag. Kanskje finnes det en kjæreste der? Vi venter i spenning!

ØIF Arendal – Runar 26-21 23.02.2020 Sondre Paulsen

Vi må vente helt til 10. august får vi kommer på innsiden av klubbens æresmedlem og nå også bankmann, Sondre Paulsen. Om han finner på ett eller annet «spikk» med sin håndballbror og klubbens andre æresmedlem, Eirik Heia Pedersen, er vel nesten å forvente? Men det finnes en bakside av den medaljen… Eirik er siste mann ut i Instagram-takeover, han skal ha spakene den 17. august.

Mellom de to håndballbrødrene er det en meget spennende håndballspiller, linjespilleren Kristian Rammel som skal i vinden. Nærmere bestemt den 14. august. Kristian kom til ØIF Arendal foran forrige sesong og har virkelig visst klasse etterhvert. Nå blir det morsomt å få mer innsikt i den tidligere BSK-kapteinens hverdag.

Sponsorfamilien 05.06