Aldri sett denne mann bedre! – ØIF Arendal

Aldri sett denne mann bedre!

Han har spilt hele sin håndballkarriere i Arendal. Han er klubbens eget DNA. Æresmedlem. Han uttaler selv at det er «min» klubb. Har har «telt litt på knappene» foran årets sesong. Heldigvis landet han «rett». Det skal vi være svært glade for, for spørsmålet er om han noen gang har vært bedre i august måned?

Eirik Heia Pedersen var ØIF Arendals beste spiller i Skarpnes Invitationals avslutningskamp mellom hjemmelaget og Kristiansand Topphåndball. I tett konkurranse med Kristijan Jurisic som hadde en «sinnssyk» førsteomgang. Kampen vant ØIF Arendal greit med 26-20.

Det er lett å se, Eirik Heia Pedersen er mer «fitt» foran denne sesongen enn vi kan huske han på lenge. Han har et temposkifte i det han gjør som må ha slått ut på hurtighetstester? En eksplosivitet som oftes forbindes med de yngste i en spillegruppe. Han har en innstilling som fremstår 100% seriøs, uansett motstander og tidspunkt i kampen. Tar lukene som oppstår. Kaster seg i duellene og virker rett og slett heltent på oppgaven. Du vet den svære oppgaven som det er å få spilletid på venstrebacken i ØIF Arendal. Der konkurransen er tøffest.

Bakgrunn: – Jeg er en lokal gutt som vi blø for drakta

For det er jo der Hermann Vildalen, Lars Jackobsen, Jørg William Fiala Gjermundes og stortalentet Herman Thysted også ønsker å spille.

Det virker som om Eirik Heia Pedersen har brukt coronatider til virkelig å forberede seg godt inn til årets sesong. Svært godt.

Det er utrolig godt å se at arendalitten er på jakt etter «den beste versjon av seg selv» på vei inn til sesongen som kommer. Det kunne fort ha vært noe annet. Det er ikke få som velger en litt annen inngang til sine «seniorsesonger». Du vet de sesongene du tar en av gangen, usikker på hvor mange det blir. Som skal «surfe» på mange års rutiner. Og hvor man kanskje «jukser» litt med det fysiske.

Eirik Heia Pedersen er ikke en sånn. Og med det løfter han også hele trenings kulturen i klubben. Ikke bare symbolsk. Du ser det bare ved å se på han! Og med det så går klubbens kanskje viktigste kulturarkitekt foran. Når «far» selv i laget tar et løft som han har gjort inn til årets sesong, hvem i all verden er det i spillegruppa som ikke tør annet enn å følge hans eksempel?

Du skal være knallgod for å få spilletid på venstrebacken i årets versjon av ØIF Arendal. Det virker som om Eirik har bestemt seg for at det er nettopp det han skal være. For vi har aldri sett klubblegenden bedre på dette tidspunktet av sesongen. Det lover utrolig godt for ØIF Arendal!