– En ekstrem sterk ressurs for ØIF Arendal – ØIF Arendal

– En ekstrem sterk ressurs for ØIF Arendal

Sportssjefen, Andrè Jørgensen Hofstøl holder ikke tilbake når han omtaler ØIF Arendals nye assistent trener, og sier at Kristian Berndtsson vil bli en ekstremt sterk ressurs for klubben.

LES FØRST: Champions League-trener klar for ØIF Arendal!

Det er for så vidt en stor dag for ØIF Arendal. Når vi kan få inn en slik kandidat som assistent trener, ja da har vi virkelig gjort noe riktig i løpet av de siste årene. Sportssjefen hinter selvsagt til Kristian Berndtsson sin erfaring fra fjorårets Champions League spill med IK SÄVEHOF.

Han forklarer hvordan prosessen har vært for å få en slik kompetanserik trener til Arendal.

– Først og fremst så visste vi om han fra før, men vi hadde han vel ikke direkte oppe til vurdering før Marinko foreslo han. Vi bestemte oss for å opprette kontakt for å se hvordan lysten og viljen til Kristian var. Svaret vi fikk tilbake var svært positivt. Kristian var veldig interessert og engasjert, og hadde en helt fantastisk forståelse for sporten. Vi ble rett og slett imponert! Vi skjønte med engang at her har vi «skutt gullfuglen».

– Fremover så ser jeg for meg at Kristian kan hjelpe og utfordre Marinko på flere plan. Han skal jobbe tett med Marinko for A-laget, men vil også være en sterk bidragsyter for å få våre unge talenter opp og frem.

LES OGSÅ: – Dette blir en «perfect match».

Sportssjefen går i litt dypere detalje på hvorfor Kristian vil bli så viktig for Arendal.

Han blir først og fremst en ekstrem ressurs for ØIF Arendal. Han har mange års erfaring innenfor spillerutvikling og erfaring fra Champions League. Han har en håndball forståelse som få andre er i nærheten av, men er allikevel helt nedenpå og alltid lyst på å lære noe nytt. Jeg er sikker på at Kristian sammen med Marinko vil skape store opplevelse for klubben og publikum.

– Kristian har en «passion» for håndball og den berømte gløden. Det er det som vi i ØIF Arendal ser etter. Jeg vet at Marinko har uttalt at han er en håndballnerd, men det er nesten tilfelle. Han er rett og slett bare veldig flink i det han gjør, avslutter Andrè.

LES OGSÅ: Intervjuet med Kristian Berndtsson!