Dette er laget ØIF Arendal skal møte istedet for Nøtterøy! – ØIF Arendal

Dette er laget ØIF Arendal skal møte istedet for Nøtterøy!

I utgangspunktet skulle ØIF Arendal spille treningskamp mot Nøtterøy på fredag. Nå blir det istedet Sandefjord vi møter til dyst i Sparebanken Sør Amfi.

LES FØRST: 2 smittede av Korona i Nøtterøy Håndball!

– Når kampen mot Nøtterøy utgikk så ble vi tvunget til å finne andre muligheter. Vi tenkte fort på Sandefjord ettersom at de også skulle møte Nøtterøy i helgen. Nå ender det opp med at det er vi som skal spille mot Sandefjord istedet for Tønsberg klubben, sier Marinko.

ØIF Arendal treneren ble tvunget til å handle fort når sjokkbeskjeden om at 2 Nøtterøy-spillere var blitt koronasmittet.

– Altså realitet er slik no at vi må passe på hverandre. Det er helsen som må prioriteres og alt annet etter det. Men jeg må jo innrømme at en slik situasjon som med Nøtterøy er jo egentlig bare sånn en hører i nyhetene, så når en får det så «nærme» så føles det bare helt rart. Det er en alvorlig situasjon og vi må gjøre alle de tiltakene vi kan for å unngå smitte. Samtidig så må krysse fingrene for at situasjonen ikke forverrer seg for de.

Nå er altså kampen mot Nøtterøy utgått, og Sandefjord kommer inn. Han forteller hvorfor det er så viktig å få gjennomført flest mulig treningskamper før sesongen.

– Det var svært viktig at vi fikk på plass en ny treningskamp. Hver treningskamp er utrolig viktig. Det er her vi får signalene, ser utviklingen og bygger selvtillit opp mot seriestarten.

– I tillegg så var vi svært uheldig i kampen mot Runar, så nå må vi bruke muligheten har mot Sandefjord til å komme opp på hesten igjen, sier Marinko.

Se hva Marinko sa etter kampen mot Runar!

LES OGSÅ: Skrev klubbhistorie da brødrene spilte elitehåndball!