– Vi går for å vinne! – ØIF Arendal

– Vi går for å vinne!

Leif Gautestad tar med seg hele Runar håndball til Sparebanken Sør Amfi for årets første treningskamp. Han er klar på at resultatet betyr mye i morgendagenskamp.

Lørdag 1. august kl. 15:00 står Runar på motsatt banehalvdel i årets første treningskamp. Runar trener, Leif Gautestad er klar på at kampen er svært viktig.

– Først og fremst så er kampen viktig fordi dette gir oss muligheten til å komme ordentlig i gang. Det å kunne kjenne litt på duellspillet og pulsen i kampen igjen vil være gull verdt i forhold til hva vi trener på.

– Vi ønsker å se at timingen mellom spillerne sitter. Vi håper å kunne se noen tendenser. Vi vet at den lange pausen kan ha gjort litt «skade», men gutta er såpass gira og klar at de nok skal kunne klare å utføre jobben.

– Vi har også en del nye spillere som skal få prøvd seg, så jeg gleder meg veldig til å se hvordan de gjør det, sier Leif.

LES OGSÅ: Marinko lover flere overraskelser mot Runar

Hvorfor tror du denne kampen så viktig for dere?

– Denne kampen er viktig for oss fordi vi får muligheten til møte et av Norges beste lag. ØIF Arendal kjemper hvert år i toppen og skal i tillegg ut på E-cup spill nå i august. For oss er dette en fin måte å se på hvor vi står hen. I tillegg så er ambisjonene våre at vi en dag skal kunne være i samme posisjon som ØIF Arendal, dermed så blir denne kampen ganske viktig for oss.

Leif er klar for kamp!

Han fortsetter…

– Fjoråret ble ikke helt slik vi hadde håpet, vi fikk en del skader og dessverre så klarte vi ikke å levere. Derfor er det viktig at vi er på helt fra starten av i år. Da starter det med å slå ØIF Arendal borte, både i treningskamper og i seriespill, sier en offensiv Leif Gautestad.

– Det er nå vi skal begynne å bygge selvtillit til seriestarten. Da er hvert resultat viktig og derfor går vi for å vinne i morgen, sier han lurt.

Han forteller videre at Runar er på en «Sørlandsferie» nå i helgen. De holder til like utenfor Evje og skal gjennom en teambuildingshelg med flere fysiske tester og andre aktiviteter. Det toppes naturligvis med et fyrverkeri av en kamp i Sparebanken Sør Amfi lørdag ettermiddag.