– De varmeste supporterne må være fra Arendal! – ØIF Arendal

– De varmeste supporterne må være fra Arendal!

Er du på ØIF Arendals hjemmekamper er Elin Reene Fjærestrand Kristensen dama du som oftest ser i rullestol nede i hjørnet til Trygve på kamper. Det er hun som heier litt ekstra på målvakten vår Andrè.

Det siste er ikke så rart. Elin er jo mammaen til supermålvakten i ØIF Arendal. Han som i ung alder tok håndballsatsingen helt ut og reiste til Arendal for å bli bedre. Med seg på laget, men ikke flyttingen til Arendal, hadde Andrè en håndballfanatiker. Nemlig mamma.

Og som tilværelsen i rullestolen forteller, har Elin Reene noen helseutfordringer å stri med. Uten at det på noen måte har dempet hennes tilstedeværelse når guttungen spiller håndball. I alle fall ikke mange ganger. Og naturlig nok har den sterke historien til familien Kristensen satt sine sport i manges hjerter i Arendal og ØIF Arendal. Og ikke minst hos supporterne i Svermen som Elin er endel av når overskuddet er stort nok.

Så er det kanskje naturgitt. Eller kanskje er det Murphys lov. De som er hardt prøvet, får en smell til. Sånn gikk det også med Elin Reene.

– Helt ut av det blå føyk blodtrykket i været og språket og kroppen levde nesten sitt eget liv, forklarer hun. Og av gårde med sykebil til sykehuset bar det tidlig i juli måned.

Elin Renee Fjærestand Kristensen

Noe senere på kvelden merket Elin Reene at det skjedde noe i hodet. Det var som om noe løsnet og endret seg til det bedre.

– Denne gangen var jeg heldig. Og svært takknemlig for at det «bare» var en liten propp som laget krøll.

Og når hun da er midt i flytteprosess blir selvsagt situasjon litt vrien. Det selv om hun har god hjelp også fra familien. Og hvem er det som stiller opp da? Og selvsagt medlemmer av verdens flotteste supportergruppe.

– Jeg har fått helt uvurderlig hjelp av Annette Bolette Terjesen Peplow, Tore Swan og Tore Knutsen. Det er helt utrolig hva slags supporterklubb ØIF Arendal har, forklarer Elin Renee med en klump i halsen.

– Og når de først var her og hjalp meg, reparerte de like godt vinduet på bilen min som også hadde slått seg vrang.

Ingen tvil om at hun var svær takknemlig for den overraskende hjelpen.

– Det forteller mye om varmen i mennesker når de reiser fra Arendal til Sandefjord tur/retur for å hjelpe meg. Jeg er så takknemlig og glad.