Salgssjef, supportersjef og nå sommerjobb med ambulansen! – ØIF Arendal

Salgssjef, supportersjef og nå sommerjobb med ambulansen!

Jørn Holmestrand er overalt hvor ting skjer. Som salgssjef i ØIF Arendal eller supportersjef for Svermen. Eller kanskje som supportersjef for Norge, både i herre- og damemesterskap. I sommer har han også tatt seg sommerjobb i ambulansetjenesten – wow!

Det er aldri stille rundt ØIF Arendals salgssjef. Når det endelig var tid for noen rolige dager, meldte han seg like godt for ambulansetjenesten…

– Jeg skal jobbe 100% i ambulansen frem til 20. august. Men selvsagt i august blir det også masse jobbing for ØIF Arendal! Det er ikke så verst å ha sommerjobb i en alder av 63 år vel?

Det er litt usikkert om han bare spør eller om han spør for å få en slags bekreftelse av oss. Men vi vet ikke. Vi har ikke hatt sommerjobb siden en gang på 80-tallet…

Men Jørn, er det bare søvn mellom slaga nå da?

– Nei, nei. Jeg har da mange sommersysler også. Vi har landsted på Ullerøy i Østfold. Når skiftene i ambulansen byr på langfri, da reiser vi ditt for å kose oss. Jeg og Heidi (Jørns kone, red.anm).

– Og jeg elsker å fiske. Og selv om jeg normalt er en morgenfugl, er det litt ekstremt med fiske. Kl. 05.30 tøffer jeg alene ut på fiskebanken utenfor Ullerøy. Det ble en helt fantastisk morgen og 9 makrell!

Om du trodde at det var nok nå, da tar du feil. Jørn har flere jern i ilden…

– Joda, jeg spiller jo endel golf. Har senket mitt «golfhandikapp» fra 54 til 39 gjennom godt spill på Grimstad Golfbane. Jeg må innrømme at det blir svært mange golfrunder også.

Du rekker kanskje ikke å glede deg eller for den saks skyld å tenkte på håndball og håndballsesongen da?

– Joooo! Er du gal! Klokka kan nesten ikke gå fort nok den. Jeg savner håndballen. Jeg savner gutta. Stemningen. Og all moroa med Svermen-gjengen. Ikke tenk på det. Jeg tenker håndball døgnet rundt!

Hva tenker du om årets sesong?

– Jeg har klokkertro på at ØIF Arendal kommer til å fylle pokalskapet med nye triumfer sesongen som kommer. Jeg ser med stor begeistring på at vi har så mange spillere som har vært lenge i ØIF Arendal nå. Det tror jeg gir oss en veldig fordel inn i årets sesong.

Men det er en ting som kiler litt ekstra i magen om dagen.

– Ja, altså. Jeg tenker mye på hvor mange vi får lov til å være på tribunen. Hvilken stemning vi kan skape i Sparebanken Sør Amfi. Det er så absolutt ikke bare enkelt i disse coronatider. Vi får håpe vi er tilbake til hverdagen igjen raskere enn svint.

Jørn Holmestrand har også en håndballsommerhilsen til alle ØIF Arendal-venner.

– Jeg vil få ønske alle en fortsatt strålende sommer hvor sola måtte skille fra en skyfri himmel helt frem til håndballstarten!

God sommer til deg også Jørn Holmestrand, på fiskebanken, i golfrunden eller i ambulansen!