Svermen inviterte lagets «mammaer» til spaweekend! – ØIF Arendal

Svermen inviterte lagets «mammaer» til spaweekend!

Svermen er ikke som alle andre supporterklubber. Og de er langt fra opptatt av bare den aktiviteten de selv er endel av. I høst inviterte de alle håndballfruene, de med barn, på spaweekend hos Kragerø Resort!

– Vi tenkte at disse damene må nok ta et større løft på hjemmebane når karene er opptatt med trening og kamper, så vi ønsket å gi dem en påskjønnelse. Rett og slett vise dem at vi heier på dem også. De som gjør det mulig for de litt eldre håndballspillerne å satse videre på nettopp håndball.

Det er lederen i Svermen, han med alle «hattene», Jørn Holmestrand som forteller om initiativet som han og hele supporterklubben har «brent» for.

Stine Heia Pedersen (Eirik Heia Pedersen), Kristina Egeberg Paulsen (Sondre Paulsen), Tine Holm Lindboe (Andrè Lindboe) og Anne-Kari Vaaje Strat (Åsmund Vaaje Strat) som var de heldige fruer på tur til rekreasjon i Kragerøs flotte resort.

Her er eget reisebrev fra damene som var på tur:

«Det var en gang 4 utslitte småbarnsmødre, som fikk et opphold på Kragerø resort. Etter langt om lenge og lengere enn langt møtte vi en helt himmelsk suite med utsikt mot havet og champis som ventet på oss.

Etter champisen var konsumert, var det tid for en deilig middag ala cart. Resten av kvelden gikk med til å skravle og kose oss! Etter noen deilige og velfortjente timer med søvn så bar det ned til en fortreffelig frokost. Med dempet belysning, rolig musikk og aromiske dufter nøt vi massasje, sauna og deilig bad med og uten bobler. Vi benyttet oss av muligheten til å slappe av, hadde mange fine samtaler og lufta oss med en runde minigolf.

Vi så frem til å komme til ferdig dekket bord (for en gang skyld) og hygget oss med en aldeles nydelig middags buffé. Vi ble også vitner til et overraskende frieri, hvor prinsen endelig fikk prinsessa si til stor jubel fra forsamlingen. Etterpå gikk turen til baren og der fikk vi servert drinker som også falt i smak.

Takk for oss Kragerø og takk til alle fine mennesker som har gitt oss denne herlige opplevelsen.

Snipp snapp snute, håndballfruene er helt ute!»