Svermen-Jørn: – Vi tar utfordringen! – ØIF Arendal

Svermen-Jørn: – Vi tar utfordringen!

ØIF Arendals fantastiske supporterklubb "Svermen" blir litt lei seg når de hører hva Norsk Topphåndballs daglige leder forteller. - Vi tar utfordringen på strak arm. Sammen med publikum som kommer i Sparebanken Sør Amfi på fredag, skal vi vise at sørlendinger også kan, forteller Svermen-leder Jørn Holmestrand.

– Vi synes det var gøy å komme inn i Terningen Arena sist søndag. Masse publikum, nesten alle i hvit. Og under kampen var det stor stemning og mye liv. Til tross for en delegasjon på 60 supportere fra Arendal, var det vanskelig å nå igjennom lydmessig. I motsetning til hva vi opplever på alle andre bortearenaer.

Svermen trenger hjelp for å øke publikums engasjementet i Sparebanken Sør Amfi.

–  Vi trenger et helhjertelig engasjement fra hele hallen og vi vet at et entusiastisk hjemmepublikum er med på å løfte våre gutter. Det er jammen kondisjonskrevende å holde det gående i 2 x 30 minutter, men er vi mange som engasjerer oss hele tiden blir det en stafett som skaper den stemningen vi ønsker oss.

Jørn ønsker seg god stemning fra tribunen.

– God stemning er ikke nødvendigvis den høyeste lyden. Kompressorhorn og tilsvarende horn/fløyter har klubben forbudt i finalen og det er vi fornøyd med. 

Det betyr at det er mer jobb å gjøre for publikum.

Fraværet av horn gjør at vi må bruke egen stemme, hender og bein og bidra med hele kroppen. Og det skaper også den beste stemningen, kommer det tydelig fra Jørn Holmestrand.

Svermen-lederen har også en oppfordring til alle som kommer i hallen.

Kle dere i rødt. Rens stemmen. Og gjøre dere klare for tidenes innsats fra tribunen. Sammen skal vi gi gutte den hjelpen de trenger for å nå sitt store mål for sesongen. 

Så da er det bare å «varme» opp sammen med spillerne. For på fredag er det klart for stemningsrekord i Sparebanken Sør Amfi.

– ØIF Arendal «taper» på stemningen i Sør Amfi!