Sommerhilsen fra den skadeforfulgte høyrekanten! – ØIF Arendal

Sommerhilsen fra den skadeforfulgte høyrekanten!

Han har virkelig gått den tunge veien som hardtsatsende høyrekant, Adrian Gjeisklid Evensen. Den ene store skaden har avløst den andre. Men tror du at arendalitten kaster inn håndkle av den grunn? Nei, så absolutt ikke!

Nå er han så vidt i gang med håndballøkter igjen. Kaster litt ball, men har lovet seg selv å være tålmodig. Ikke ta noen sjanser. I beste fall tror han at det kan bli normale håndballøkter når sesongen starter opp.

– Jeg håper å være i gang med fulle håndballøkter i månedsskifte august/september, sier han på lagets første fullkontaktstrening. Optimistisk og full av pågangsmot.

Bakgrunn: – Adrian har operert

Det er ikke mange som har hatt en så lang vei til elitelaget som Adrian har pådratt seg. Og sommerferien har han brukt mest med målsetting om å bli frisk i kneet.

– Ja, det har virkelig gått med mye tid til opptrening av kneet.

Les også: – Mer skadeoppdatering fra Adrian Evensen

Som du kanskje husker hadde Adrian først en operasjon i kneet tilbake i 2019 og en ny i 2020 etter først å ha gjort en lang opptrening. Tidligere har også det store lokale håndballtalentet vært igjennom en ryggoperasjon som «stjal» en hel sesong. Det har med andre ord vært nok av utfordringer.

Bakgrunn: – Kjempestemning da Adrian Evensen skrev 3-års kontrakt

Og uten at det ser ut til å ta lysten til håndballsatsing fra han. Ei heller at konkurransen har blitt ennå større på høyrekanten da klubben hentet Hermann Gjekstad i sommer.

– Jeg skal knytte nevene. Trene godt og sørge for at Marinko får noen krevende valg å ta, ler han på sitt lune vis.

Offensiv Adrian

Om sommeren, sånn utover opptrening, hva har du gjort?

– Det har vært mye med venner og med familie. Og vi har feiret et kjært familiemedlem, mommo, som fylte 70-år.

Sjekk Adrians profil her

Og som flere av sine lagkamerater har Adrian vært en tur i hovedstanden denne sommeren.

– Det stemmer. Vi var en kort tur i Oslo med venner.

Nå gleder han seg veldig både til håndballsesongen starter og til å være igang med full trening igjen.

– Det blir fantastisk å komme i Sparebanken Sør Amfi igjen. Spille håndballkamper i en magisk hall. Og så håper jeg virkelig vi får publikum på tribunen i full monn. Det er jo halve moroa at det er folk som heier og lager kjempestemning, avslutter han med lengsel etter Svermen og Arendals publikummet. Etter garderobe prat, klister og svette treningsøkter!