Da situasjonen ikke kunne bli verre, ble den det… – ØIF Arendal

Da situasjonen ikke kunne bli verre, ble den det…

ØIF Arendals egenproduserte Adrian Gjeisklid Evensen har nettopp gjennomført en menisk operasjon og vil være ute de nærmeste 5-6 måneder…

– Jeg har slitt med mitt høyre kne en periode og onsdag i forrige uke var jeg på Aleris i Lillesand for å ta et «for-sikkerhets-skyd» bilde, forklarer ulykkesfuglen selv.

Og bildet viste noe som hverken Adrian eller klubben hadde trodd…

– Det var nesten det kjedeligste resultatet man kunne få. Det viste seg å være menisken som var skadet. Så da var det om igjen å få seg en time for operasjon så snart som mulig.

Og operasjon ble det i Drammen samme dag som resten av ØIF Arendal-gutta møtte Follo i Oslo.

– Det gikk bare en uke fra skaden var konstatert til operasjon. Så nå er jeg nyoperert og blir noen uker på krykker før en lang oppkjøring starter igjen.

Og både pasient og operasjonslege var godt fornøyd med resultatet av selve operasjon.

– Ja, vi var veldig godt fornøyd. Menisken er sydd og jeg har fått beskjed om at jeg kommer til å bli helt bra igjen. Nå må jeg bare være litt forsiktig de nærmeste ukene.

Da ØIF Arendals nettsider pratet med Adrian var han nettopp kommet ut fra operasjon. Det preget nok også samtalen litt…

– Det er klart at nå er jeg i godt humør, jeg er jo godt dopet etter operasjon. Dagen i dag har vært helt super den, kommer det optimistisk og en smule påvirket av medisinen som har dempet smerter under selve operasjon…

Masse lykke til Adrian, vi gleder oss til å se deg med håndball igjen!