G20: – Avanserte til kvartfinale NM og sendte Elverum ut med 9 mål! – ØIF Arendal

G20: – Avanserte til kvartfinale NM og sendte Elverum ut med 9 mål!

ØIF Arendals gutter 20 lag imponerte i NM. Først oppskriftsmessig seier mot Urædd, så feide man på imponerende vis Elverum av banen.

Det talentfulle laget med ambisjoner i Norgesmesterskapet er på Ski og spiller første runde. I puljen er Follo, Urædd og erkerivalen Elverum. Det har gått svært godt for våre gutter så langt!

I første kampen for dagen var det innkjøringsproblemer. Så Urædd plaget ØIF Arendal i en omgang. Så var det takk for følget og Porsgrunnslaget ble parkert. Våre gutter stoppet ikke før det stod 31-21.

Mot Elverum kom ØIF Arendal virkelig bakpå i starten. Halveis i 1. omgang ledet de hvite og svarte med 9-4. Til pause hadde gutta skjerpet seg og lå bare ett mål bak (10-9).

Andre omgang derimot viste våre gutter hva det bor i dem. Valset over erkerivalen i hvitt og svart og stoppet ikke før det stod 28-19.

ØIF Arendals G20 lag består av en god blanding rutinerte spillere som Olaf R. Hofstad, Jørg William Fiala Gjermundnes, Adrian Evensen og målvakta Andrè Bergsholm Kristensen. Og unge talenter som Oscar Duus Carlsen, Marius Nilsen, Joakim Ulven, Benjamin Swan, Oliver Trondal, Erling Flaten, Julian L. Henriksen, Andrè Johnsen, Herman Thysted.

I morgen gjenstår to kamper. ØIF Arendal møter Follo i det som er en ren gruppefinale. Begge lagene har allerede avansert til kvartfinale i NM!