Full pott etter to kamper for G20 – ØIF Arendal

Full pott etter to kamper for G20

4 av 4 mulige poeng for G20 i lørdagens kamper. En fantastisk start for et hardtsatsende ØIF-lag.

Det kunne ikke ha startet bedre for G20 i NM! I første kamp mot Sandefjord, var stillingen etter 8 minutter 7-2 til ØIF! Utrolig målvaktspill av André Bergsholm Kristensen, bra forsvar, og gode og kjappe overganger fikk Sandefjord til å virke sjokkert.

Sandefjord skjerpet seg litt, og til pause stod det 15-8. Etter en liten pauseprat så ØIF seg aldri tilbake, og mange skrev seg på scoringlista. Toppscorer ble Kjetil Åndal med 8 mål, tett fulgt av Kristoffer Pedersen og Olaf Hoffstad med 7 og 6 mål hver.  Kampen endte 34-22. Trenere, publikum og spillere var storfornøyde!

I den andre kampen mot Lillestrøm var det ingen pangåpning. Da det var spilt 15 minutter av første omgang var stillinga 7-7. Da skrudde ØIF opp tempoet, og til pause stod det 15-9. Igjen var det bra målvaktspill, og Kristoffer Pedersen som scoret på alt, og endte med 9 mål i denne kampen. Det ble endel rullering, og bredden av troppen fikk vist seg. Kampen endte til slutt med seier 29-21. I løpet av kampen var det mye å ta tak i, men alle var enige om at det ikke kunne ha vært en bedre start på G20 NM.

Vi vil gjerne takke alle dere som kom og heiet på oss! Håper å se dere alle, og gjerne enda flere til kamp i morgen klokka 11:30 mot St. Hallvard.