9 rekrutter er klare for semifinale i G20 NM! – ØIF Arendal

9 rekrutter er klare for semifinale i G20 NM!

Det har vært mange nervøse gutter de siste dagene. Laguttaket til G20 NM -emifinalen ble utsatt og utsatt, men sent torsdag kveld ble 9 rekrutter belønnet med plass i semifinalen!

Klokka er 22:30 torsdag kveld. Laguttaket til semifinalen i G20 NM har akkurat kommet. Det har vært mange nervøse gutter som forventet at laget var klart onsdag ettermiddag. Det har vært mye sunn konkurranse innad i laget den siste måneden, både på kamper og på trening. Nivået har vært skyhøyt den siste uken, alle med samme mål: Semifinale i junior-NM!

De som har blitt tatt ut fra rekruttene er Stian Selde Sørensen, Oscar Duus Carlsen, Marius Nilsen, Henrik Gangdal, Martin Manneråk Birkeland, Adrian Evensen, Niklas Molkte, Teis Oveland og Oliver Trondal. Av disse har flere vært regelmessig innom elitelaget og trent med dem. Flere har også fått debuttert i Eliteserien. En av disse er Stian Selde Sørensen.

Du debuterte mot Drammen i Eliteserien i en alder av 16 år. Hvordan var opplevelsen?

«Det er mitt beste minne uten tvil.» Stian strekker ut armen. «Jeg får fremdeles gåsehud og frysninger når jeg tenker på den atmosfæren før og i kampens hete! Jeg var så nervøs dagen før, at jeg så seks Drammenskamper for å lære meg hvordan keeperne stod i mål. Det var godt, for da muligheten kom, så visste jeg at jeg måtte skyte mellom beina på keeperen. Jeg husker ikke så mye, før Laurits kommer og gir meg en bamseklem, hvor han nesten brakk noen av ribbeina mine.»

Hva tenker du før kampen på lørdag?

«Selv om Nærbø er favoritter, skal vi ikke bli enkle å slå! På vårt beste kan vi slå hvem som helst, men vi er avhengig av støtte fra Svermen og publikum. Gutta på banen må spille opp mot sitt beste, og alle må vise skikkelig attityde!»