NM G20: – Tøff pulje for ØIF Arendal – ØIF Arendal

NM G20: – Tøff pulje for ØIF Arendal

I dag kom trekningen på Norgesmesterskapet for gutter 20. ØIF Arendal har et solid lag på gang og kan ha lov til å ha ambisjoner. Men lett blir det ikke. Sandefjord Håndball, St. Hallvard og Lillestrøm må forseres i første runde, skal det bli utslagsspill på våre gutter.

ØIF Arendal får fordelen av hjemmebane. Innledende runder skal spilles helgen 1.-2. september 2018 i Sparebanken Sør Amfi. Det er tøff motstand allerede i første runde. Sandefjord Håndball vant Lerøy for gutter 18 i fjor. Laget er noe svekket, bl.a. spiller Sandefjordingene André Bergsholm Kristensen og Olaf Richter Hoffstad i ØIF Arendal denne sesongen.

Her er puljene:

Pulje 1:
Elverum, Bækkelaget, Tiller, Nøtterøy Håndball

Pulje 2:
Follo, Charlottenlund, Runar og Vålerenga

Pulje 3:
Nærbø (Norgesmester i fjor), Vestli, Falk Horten, Haslum (finalist i fjor)

Pulje 4:
ØIF Arendal, Sandefjord Håndball, St. Hallvard, Lillestrøm TH