Stormende jubel da Adrian Gjeisklid Evensen signerte 3-års kontrakt! – ØIF Arendal

Stormende jubel da Adrian Gjeisklid Evensen signerte 3-års kontrakt!

ØIF Arendal presenterte det lokale venstrehendte stortalentet som klubbens nysignering på klubbens kickOFF. Det til øredøvende stemning på Castelle.

Adrian har trent med ØIF Arendals elitelag gjennom sesongen som ble avsluttet i mai måned. Han har også i perioder tidligere hospitert med de store gutta. En skade i ryggen var imidlertid nær ved å velte hele hans håndballsatsning.

Etter å ha visst en fantastisk treningsinnsats over en lang periode. Og visst at han har det som skal til både i fysiske prestasjoner og ikke minst, har på plass den mentaliteten som skal til for å lykkes. Valgte klubben altså å premiere stå-på-viljen og en fantastisk utvikling den siste tiden, men en 3-års kontrakt.

Og at det vekket følelser hos mange på gårdsdagens kickOff er ikke så rart. For det er mange som har fulgt med på hans kamp for en plass i elitelaget.

Adrian Gjeisklid Evensen er født i november 1999 og fyller 20 år litt senere i sesongen. Antagelig har han fått den beste bursdagspresangen av klubben allerede i august.

Sommeren 2017 var han tilbake i trening etter prolapsoperasjon i ryggen. I to år har han jobbet målrettet og iherdig. I går ble han belønnet.

Adrian signerte kontrakten via mobiltelefon (!), såkalt digital signering. Det ble KickOffets høyeste jubelbrus – uten sammenligning det høyeste!

Vi kommer med flere reaksjoner utover helgen. I mellomtiden må du gjerne lese sakene nedenfor, det er mange gode saker med Adrian i hovedrollen!