Marinko lover flere overraskelser i kampen mot Runar! – ØIF Arendal

Marinko lover flere overraskelser i kampen mot Runar!

Nå skjer det endelig igjen. Håndballkamp i Sparebanken Sør Amfi. Marinko er offensiv og lover at kampen vil bli spesiell!

Marinko starter intervjuet svært engasjert inn mot morgendagens kamp, og nesten før en rekker å si «tjena» så har treneren alt fått påpekt hva kampen mot Runar betyr.

– Endelig starter det! Det er 5 måneder siden gutta har spilt kamp, så det blir veldig spesielt. Hver treningskamp er viktig nå. Det går fort inn mot seriestart og e-cup. Så her må vi være på ball fra avkast, sier han.

– Gutta gleder seg veldig. De er svært motivert og klar. De har jo ikke spilt med kroppskontakt på veldig lenge, så jeg tror det blir litt uvant til å starte med. Det er mange ting som blir «nytt» i morgendagens kamp kan en si. Men som sagt, vi skal være der med engang.

LES OGSÅ: Slik er den fysiske formen til gutta!

Han tar en liten pause, så begynner han igjen…

– Misforstå meg rett. Det blir rom for feiling i morgen, og det forventer vi også. Men det er i morgen vi legger grunnarbeidet for hele sesongen og da må vi være påskrudd, smiler Marinko.

Målsetningen for kampen er at vi ser litt av det vi har trent på. Få trent litt på 5-1 og 6-0 og rett og slett litt vanlig spill igjen. Vi skal selvsagt også ha fokus på det offensive som ankomst fasen. Det er helt annerledes å øve på dette i kamp enn på trening, så det blir veldig viktig i morgen.

Marinko er klar for kamp!

Marinko lover også en ordentlig overraskelse i morgendagenskamp.

– Det er jo den store comeback dagen! Herman Vildalen har ikke spilt kamp på nesten 1 år, så det blir utrolig spennende og gøy å se han igjen. I tillegg så har vi jo hentet hjem vår danske skytterkonge, Lars Jakobsen. Han får sannsynligvis også sitt comeback i ØIF Arendal trøyen. Ja, også er jo jeg også tilbake, ler han.

Så blir det jo også ekstra spennende å se hva den unge Hermann Gjekstad kan bidra med på banen. Det blir mye å glede seg til!

Vil du på kamp i morgen? Det er få billetter igjen men stadig plass. Klikk på annonsen nedenfor for å kjøpe billett!