Er dette Norges sterkeste målvakt? – ØIF Arendal

Er dette Norges sterkeste målvakt?

Andre Bergsholm Kristensen er kanskje en av Norges sterkeste målvakter. Det sier fysisk trener i ØIF Arendal Hans Olav Uldal.

LES FØRST: Slik er den fysiske formen til ØIF Arendal gutta!

Andre Bergsholm Kristensen har ikke lagt på latsiden gjennom sommeren. Den unge ØIF Arendal målvakten gjorde en fantastisk innsats på de fysiske testene og var helt i toppen på samtlige øvelser

– Jeg har alltid likt å trene og det er ekstra motiverende og gøy når en ser resultater. Jeg må skryte litt over Hans Olav også. Han er svært flink og inspirere oss veldig!

– Så en kan si at eg har stått på gjennom sommeren. I tillegg så har jeg selvsagt hatt en litt streng tilnærming til meg til hva jeg spiser. Jeg har prioritert sunt ovenfor usunt, for å si det sånn. Det er viktig visst en skal nå toppen mener jeg.

Han fortsetter…

– Vi skal være helt der oppe i toppen i år også. I tillegg så kommer kvalifikasjonen til den nye EHF European League allerede nå i august. Da må man være i best mulig form og henge med, sier Andre lurt.

Fysisk trener i ØIF Arendal, Hans Olav Uldal er i hvert fall sikker på at Andre kriger om å være en av Norges sterkeste målvakter.

– Han scoret veldig bra på alle øvelsene og imponerte stort. Veldig gøy og kjekt. Jeg er sikker på at han er i nær toppen om å være en av Norges beste trente målvakter.