Kristijan melder om fantastisk stemning! – ØIF Arendal

Kristijan melder om fantastisk stemning!

Kristijan Jurisic på vel være den spilleren som hadde største stigning i prestasjon gjennom årets sesong? Sjeldent har vi sett noen komme tilbake fra skade, med en så utrolig utvikling! Gode lagkamerater mener at omlegging av matrutiner har vært en viktig årsak. Og så langt har han brukt sommeren til å ta endringene ennå lengre!

Kristijan Jurisic var svært uheldig foran fjorårets sesong. Det ble to operasjoner i kneet og lang vei tilbake til fulle treninger og kampspill. Men for en fantastisk avslutning på sesongen. Det var målvaktprestasjoner så gode at ØIF Arendal må ha vunnet målvaktskampen i samtlige kamper? Nå nyheter han noen gode dager med egentid, mens han venter på at kjæresten også skal få feriefri.

– Ettersom min kjæreste først har ferie fra denne uken så har de første ukene av ferien gått til trening og matlaging, forklarer han.

Og jammen ser det ut som om han har drevet matfangsten selv også:

-I fravær av fellestreninger har Jamie Oliver stort sett stått på tv-en og gitt en god del motivasjon på kjøkkenet, melder den joviale målvakten.

Kristijan Jurisic, super målvakt!

Og nå står de ordentlige ferieplanene for dør.

-Planen for resten av ferien er å ta en liten bilferie i Norge med noen innslag av museer og fisketurer, smiler Kristijan.

Selv mitt i ferien har imidlertid den ambisiøse målvakten fokus på sesongen som kommer.

-Jeg gleder meg fryktelig til vi setter i gang etter sommeren. Og jeg krysser fingrene for at vi kommer rett inn i gruppespillet i Europaen League, kommer det forventningsfullt. Tirsdag 21. juli kommer Det Europeiske Håndballforbundets beslutning i saken.

Og han har gode tilbakemeldinger fra å komme med fra spillergruppa også.

– Motivasjon til alle guttene er på topp og atmosfæren i laget etter corona-pausen har vært helt fantastisk. Det lover fryktelig godt for sesongen som kommer.

– Så får vi håpe at myndighetene åpner opp for publikum, slik at vi får de rette rammer og den fantastiske stemningen vi har i Sparebanken Sør Amfi.