Kristijan Jurisic «Vi vil ha gull!» – ØIF Arendal

Kristijan Jurisic «Vi vil ha gull!»

Kristijan Jurisic var på plass i sist utgave av TV sendingen vår Timeout. Han fikk spørsmål om tankene rundt gull og kampen mot Runar!

I sist episode av Timeout var Kristijan Jurisic en av gjestene. En snakkesalig og blid målvakt som hadde flere gode kommentarer på lur.

Da han fikk spørsmålet om guttene på laget er fornøyd med en 2. plass eller om de ser oppover for gull, så svarte han raskt.

Bli med på kamp. Trykk på bilde eller her for billetter!

– Vi har jo lyst til å ta gull! Vi ser oppover tabellen mot Elverum. Samtidig så vet vi at de bare trenger å vinne 2 av 5 kamper for å sikre gullet.

Han fortsetter..

Sølvmedalje er også veldig bra, visst vi tenker hvordan vi spilte i starten av sesongen. Vi må også tenke opp mot neste sesong og hvor viktig en 2. plass kan være i forhold til et Europaspill.

Kristijan Jurisic.
Personlig sponsor Fargerike.
Les mer her!

Hva med kampen mot Runar, hva tenker vi om den kampen?

– Vi pleier å ha god kontroll mot Runar. Nå er det nok et litt annerledes lag som kommer på besøk, de ligger nede rundt nedrykk, så de har «kniven på strupen» de kommer til å «kjempe som ville dyr» for å få med seg noe!

I tillegg så kommer Leif og Kenny tilbake. De har nok noe de ønsker å vise for publikumet i Sparebanken Sør Amfi! Det blir en vanvittig Spennede kamp, sier Jurisic.

Bli med på kamp. Søndag klokken 18:00. Kjøp billetter her

Se også hele timeout sendingen sammen med Sam Eyde her!