Måtte bli igjen i Norge for spesialtrening med Hans Olav! – ØIF Arendal

Måtte bli igjen i Norge for spesialtrening med Hans Olav!

Det var ikke alle forundt å bli med med Generation Handball når elitelaget satte kursen mot Danmark og Viborg. Skadesituasjon til Kristoffer Pedersen, André Lindboe og Kristijan Jurisic tilsier spesialprogram og en-til-en oppfølgning med både kiropraktor Nicolay Høst og fysisk trener Hans Olav Uldal.

– I dag har denne trioen kjørt to tøffe økter, forteller Hans Olav etter at begge øktene er gjennomført med stor bravor.

Skadesituasjon er ikke helt optimalt, nær sagt som «normalt». I tillegg til Kristoffer, André og Kristijan er det flere av spillerne i Danmark som også er i restitusjonsprogram, men de er ikke satt så langt tilbake at de må være hjemme med spesialprogram.

– Den første økten var tidlig på morgenen. Den fikk sammen med klubbens medisinsk ansarlig, kiropraktor Nicolay Høst.

– Gutta har kjørt to tøffe sirkelrunder på 20 minutter hver. Mellom disse rundene har de også kjørt restitusjonsprogram. Da bruker vi så «globale» øvelser som mulig, forklarer Hans Olav.

Og det er ikke noe å si på guttas innsats.

Knalltøffe motstandere i Generation Handball!

– Ettersom de fortsatt har en stund igjen før de er kampklare så er perioden nå fin for basistrening hvor vi blander litt mellom styrke og utholdenhet i samme økt.

Og forholdene er fantastiske, så godt som!

– He, he. Det er god kok på tartandekket i dag. I morgen blir det styrke på Atletica, ler Hans Olav.

Generation Handball: – Kampprogrammet er klart!