Sommerhilsen fra 1 830 meter! – ØIF Arendal

Sommerhilsen fra 1 830 meter!

ØIF Arendals store profil, Hermann Gabriel Vildalen, bruker sommeren til restitusjon og oppbygging. Og oppturene starter han med å bestige Gaustatoppen!

Hermann har hatt et tøft år. I august ble det konstatert skade og i oktober ble det operasjon. Målet har vært comeback i sluttspillet, men det gikk hverken for Hermann eller for norsk håndball.

– Jeg håper alle ØIF Arendal-fans har det fint og nyter sommeren til å gjøre noe annet enn det man gjør til vanlig, kommer det fra håndballynglingen som har nytt helgen til å ta sesongens første opptur!

Hermann Gabriel Vildalen, nesten helt oppe på Gaustatoppen!

– Jeg er topp motivert og bruker nå sommeren til å restituere kneet mitt. Målsettingen er å komme veldig sterkt tilbake til høsten. Forhåpentligvis bedre enn noen gang!

Hermann har vært veldig tålmodig og har bestemt seg for at det ikke er verd å ta noen sjanser. Restitusjonsjobben skal gjøres solid.

– Jeg gleder meg masse til å løpe inn i Sparebanken Sør Amfi. Til Norges beste hjemmearena og til å møte alle håndballvenner igjen. Vi vet er er mange som har hatt tunge coronadager, for dem er det bare å si at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Snart er vi i gang med håndballsesongen også!

Gaustatoppen
Med sine 1883 meter over havet er Gaustatoppen Telemarks høyeste fjell. På klare dager kan du se en sjettedel av Norges areal herfra. Utforsk toppen!