For et mareritt… – ØIF Arendal

For et mareritt…

Du har ikke hørt mye syting om spillere som er skadet fra ØIF Arendals sportslige ledelse. Men jammen kunne man mønstret et fantastisk håndball-lag bare av de som pr. i dag er ute med skader…

Allerede før sesongen var i gang, rettere sagt i august måned under Skjærgårdslekene, da så skadelisten slik ut:

Laurits Mo Rannekleiv, Jesper Munk, Kristian Jurisic, Kristoffer Pedersen og Andrè Lindboe var alle sammen ute i kortere og lengre perioder av oppkjøringen.

Når vi nå går ut i juleferie har det blitt en adskillig større gruppe spillere som sliter i det som ser ut til å være den værste skadesituasjon i klubbens historie:

Adrian Evensen, Richard Lindstrøm, Laurits Mo Rannekleiv, Hermann Vildalen, Josip Vidović, Kristoffer Rammel, Herman Thysted er alle ute med skader. Ja, selv Marinko Kurtović har sett seg nødt til å kaste inn håndkle for å gjennomføre operasjoner etter en langt og tøff håndballkarriere.

Dette til tross. Og delvis som forklaring, det har vært en høst med noen fantastiske resultater. Og noen vi svært så gjerne sender i glemmeboka så snart som mulig.

Men jammen skulle vi se hvilken lag som med en slik skadehøst, fremdeles har heng på medaljer i Rema-1000-ligaen…

Nå håper vi det værste marerittet er over… og at de neste nyhetene er om spillere (og trener) som er på vei tilbake til håndballspill!

Ja, selv i administrasjon har det gått hardt for seg denne høsten…