Skademarerittet fortsetter – Richard Lindström ute i lang tid! – ØIF Arendal
Illustrasjon til sak om utvisninger etter runde 7. Sander Simonsen og Richard Lindström.

Skademarerittet fortsetter – Richard Lindström ute i lang tid!

Han vet ikke hvor lenge han har gått skadet, men har slitt med «vondt i ryggen» en stund. Nå er det konstatert brudd i ryggen og noe som kunne blitt skikkelig alvorlig.

ØIF Arendals skademareritt ser ikke ut til å ta noen ende. Man har ikke rykket å glede seg lenge over spillere på vei tilbake før nyhet om nye skader skaper tunge sukk og frustrasjon langt opp på tribunen.

– Det er konstatert brudd i ryggen. Noe ala samme skade som Laurits Rannekleiv har slitt med, forklarer hovedpersonen selv.

Han har ikke mer enn mottatt den triste beskjeden, men virker rimelig fattet allikevel.

– Jeg har hatt vondt en stund, men jeg har ikke på noe måte oppfattet hvor alvorlig dette kunne bli. Heldigvis har vi tatt bilder og sjekket før det ble alvor. Hadde vi ikke gjort det, kunne det endt med operasjon og en langt mer alvorlig skade. Og ikke minst langt lengre tid i restitusjon.

Alt er ikke helt avklart ennå.

– Vi fikk MR-bildene i dag og radiologens beskrivelse. Den har vår kiropraktor tolket. Rett over nyttår skal jeg til ryggspesialist, da vil vi få flere svar på hvor alvorlig skaden er, hva jeg kan gjøre og ikke gjøre. Og kanskje også det jeg er mest spent på, hvor lang tid det går før jeg kan spille håndball igjen.