Vil ta juleferie med en god følelse – ØIF Arendal
Sander Løvlie Simonsen

Vil ta juleferie med en god følelse

Det står en del på spill når ØIF Arendal reiser til Follo og siste seriekamp før en lengre juleferie …

ØIF Arendal blir tvunget til å reise tidligere enn planlagt til Ski og Follo Arena på grunn av raset på E18, som gjør at kjøreturen tar en god del mer tid enn vanlig.

Sander Simonsen

Men akkurat det tenker ikke Sander Simonsen så mye på. Han tenker mest på det som skal skje under selve kampen. En seier vil bety så veldig mye for ØIF Arendal, ikke bare når det gjelder så ha en god følelse foran neste halvdel av sesongen, men også når det gjelder å holde seg innenfor topp-4 på tabellen.

Sander Simonsen sier kampen er utrolig viktig.
– Ja, på alle måter. Det er to poeng som gjelder. Da vil vi få en god følelse med oss inn i neste halvdel av sesongen, og inn i en lengre juleferie fra seriespillet, forklarer han.

Sondre Paulsen

Follo ligger som nummer 11 og kjemper for å overleve, men de har gjort det vanskelig for de fleste lagene hjemme i Follo Arena. I Sør Amfi endte det 32-24 til ØIF Arendal.
– Det gjelder at vi er fullt skjerpet, det må vi bare være. Vi kan ikke legge oss nedpå et sekund. Da er vi ikke bedre enn noen andre. Vi må ta ut alt. Det er det som gjelder her, slår Sander fast.

Simonsen mener at eliteserien denne sesongen er hardere og jevnere enn noen gang.
– Det finnes ingen dårlige lag. Alle kan slå alle! Er en ikke hundre så bikker det andre veien, påpeker han.

Mario Matic

I de siste kampene har Sander Simonsen hatt en opptur personlig.
– Det har i alle fall blitt bedre. Det var en periode der ikke noe nesten fungerte. Jeg håper det kan holde seg slik som nå, gjerne bli enda litt bedre. Det skal bli godt med litt ferie nå, der en kan få trent mer fysisk igjen og tenke på litt andre ting enn bare håndball, smiler høyrevingen.