ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: Den unge veteranen … – ØIF Arendal

ØIF Arendal presenterer sine sommerprofiler: Den unge veteranen …

Gjennom sommeren skal vi la dere bli bedre kjent med noen av våre profiler. Hver uke skal en spiller presenteres, slik at du kan lære ham bedre å kjenne, både sportslig, privat og hva de tenker om fremtiden. Sander Løvlie Simonsen er snart som veteran å regne ...

Sander Løvlie Simonsen har vært såpass lenge i klubben nå, at en begynner å lure på om han alltid har vært der …

Det er rart å tenke på at høyrevingen bare er 21 år gammel, og er allerede blitt en etablert spiller på toppnivå i norsk håndball. Med fartstid i klubben siden 2014, er han nesten som en klubbveteran å regne. Mange spillere har kommet og gått i perioden Sander har vært ØIF-spiller. Fortsatt er det noe igjen før han har samme status som Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen, men Sander er utvilsomt på vei. Og hvem vet, kanskje han også overgår de to klubblegendene en dag …

 

Med samling bak seg på rekruttlandslaget, vet en også at landslagsledelsen har et øye med hva ØIF-vingen foretar seg på banen. Han har vært fast innslag på LM98 siden starten og skal i sommer avslutte sin til som junior med å representere Norge i junior-VM i Spania som for tiden pågår.

Han har noen sesonger igjen av kontrakten med ØIF Arendal, så sjansene er svært, svært store for at vi kommer til å få mye glede av Saltrød-karen fremover. Kanskje kan han også henge enda flere medaljer på veggen og sette flere premier i hylla hjemme i tiden som kommer med ØIF Arendal?

– Fremtiden tror jeg ser lys ut. Klubben gjør det bra og har store ambisjoner. Og Vi har utrolig mange gode, yngre spillere, og rutinerte spillere, som sammen kan gjøre en god kombinasjon, og skape resultater, tror Sander.

 

For egen del er han villig til å ofre veldig mye av seg selv, både for å nå egne mål, og for at ØIF Arendal skal være Norges beste håndballag.

Men hva er så Sanders egne ambisjoner og drømmer som håndballspiller?

– Jeg har en drøm om å bli utenlandsproff i en stor klubb, sier han.

– Og drømmen er også en gang å spille Final 4 i Champions League, legger han til.

 

Det ble ikke Champions League på ØIF Arendal denne sesongen, men drømmen lever fortsatt. Sander er i alle fall klar til å gi alt for de røde og svarte i årene som kommer, samt å lokke Saltrød-folk til tribunene i Sør Amfi …