Bosvik forbereder ØIF Arendal på flere titler! – ØIF Arendal

Bosvik forbereder ØIF Arendal på flere titler!

ØIF Arendal har fantastiske sponsorer. En av dem er Bosvik som er blant Norges ledende virksomheter innen møbel- og innredningsproduksjon. Sjekk det pokalskapet de har laget til klubben!

ØIF Arendal har tre seriemesterskap og ett Norgesmesterskap for herrer. Nå syntes arrangementsjefen, Per Carsten Michelsen, at det både var på tide å oppgradere «pokalskapet» og selvsagt gjøre klar for nye pokaler. Hva var da mer naturlig enn å ta kontakt med Bosvik?

– Bosvik AS er i dag med sin kompetanse og erfaring blant Norges ledende virksomheter innen møbel- og innredningsproduksjon, forklarer Per Carsten tydelig stolt av samarbeidspartneren og det pokalskapet som er laget.

Pokalskapet er plassert i cafeen som ØIF Arendal driver. Der kan trofeene beskues av alle Sparebanken Sørs gjester.

– Vi er den største på produksjon av glassvegger med heltre profiler. Vi mener også å være den beste når det kommer til de riktig store prosjektene, forteller daglig leder Frode Bjørntvedt. Han er også med når pokalskapet får sin plass.