Ingen avklaring om fullkontakt trening før fredag… – ØIF Arendal
Sander Simonsen kjemper mot et tett forsvar.

Ingen avklaring om fullkontakt trening før fredag…

Det blir ingen fullkontakt treninger på ØIF Arendals elitelag før etter sommeren. Det er klart etter melding fra Norsk Topphåndball nå i ettermiddag.

Det var altså for drøye en uke siden at kultur- og likestillingsminister Abid Raja annonserte at også topphåndballen skulle få unntak for 1-meters regelen. Og siden den dagen har håndballklubbene ventet spent på de smittevernstiltak som skulle gjelde for slik trening.

I dag melder Norsk Topphåndball at det er en rekke dokumenter som gjelder idretter med mye kontakt som skal gås gjennom. Deretter skal det lages en plan for håndballen som skal godkjennes.

Det er ikke nødvendigvis slik at fotball, håndball, bryting osv. har samme løsninger, lyder det i samme melding fra Norsk Topphåndball.

Straks tiltakene er klare, skal det arrangeres møte med toppklubbene i håndball. Og møtet stipuleres til å bli terminfestet på fredag.

Det passer dårlig for de fleste elitehåndballklubber, ØIF Arendal inkludert. Inneværende uke er nemlig siste uke i fellestrening…

Den positive nyheten er uansett at det da vil være stor sjanse for at det blir trening som normalt fra oppstart i slutten av juli. Og med dagens gledelige melding om at man åpner for all barne- og ungdomsidrett fra 1. august, er det håp om at det kan gå mot sesongstart som planlagt i slutten av august!

Sponsorfamilien 05.06