ØIF Arendal VS Nærbø – Gjestene mobiliserer igjen! – ØIF Arendal

ØIF Arendal VS Nærbø – Gjestene mobiliserer igjen!

På lørdag 7. Mars kommer Nærbø på besøk i Sparebanken Sør Amfi, et oppgjør som ofte handler om mer enn 2 poeng!

Til helgen blir det tøft! Vi møter et Nærbø lag som ønsker å posisjonere seg best mulig på tabellen inn mot sluttspillet. Det blir en ordentlig fight om poengene!

Når ØIF Arendal og Nærbø møtes så blir det alltid mye mål. En rask titt på tabellen over innbyrdes oppgjør like under viser til at begge lag ofte scorer over 30 ganger hver, og at det er små marginer som skiller lagene!

LES OGSÅ:
PSG uavgjort mot Nantes – akkurat som ØIF Arendal!

Ikke nok med at det scores mye mål, men interessen for kampene mellom ØIF Arendal og Nærbø er unik! I fjorårets sluttspillskamp mot Nærbø var det nærmest fult i Sparebanken Sør Amfi, med stort oppmøte fra både Arendal og Jæren!

Kjøp billetter til kampen mot Nærbø i bilde over!

Nærbø varsler også denne gangen om stor interesse for helgens kamp!

Vi har tenkt å bite fra oss like godt som sist, både på banen og på tribunen! I sluttspillkampen i fjor var det over 500 fra Jæren tilstede, og det lover også godt for dette oppgjøret. Vi har en følelse på at det fort kommer over 200 stykker i blått og hvitt, sier Rune Haugseng i Nærbø.

Rune fortsetter lattermildt..

– Det er bare litt sørgelig at ØIF Arendal er så god fortiden. De er definitivt helt der oppe med Elverum om å være norges beste lag!

Rune er inne på noe. I løpet av de siste tiden har ØIF Arendal bygget seg en seiersrekke med 7 seiere på rad. Gutta er svært gode om dagen, og er klar for kamp når Nærbø gjester Sparebanken Sør Amfi på lørdag klokken 17:00.

Er du klar for kamp? Lørdag 17:00 trenger vi din hjelp til å sikre medaljen mot et Nærbø lag som har hele Jæren med på tur. La oss fylle Sparebanken Sør Amfi!

Kjøp billetter før det blir for sent, billetter kan du kjøpe her!