Skadeoppdatering fra Richard Lindström – ØIF Arendal

Skadeoppdatering fra Richard Lindström

En skadeoppdatering fra Richard, og hvordan det står til med han.

Fra midten av desember har Richard vært ute med vond rygg. Han fikk konstatert brudd i ryggen, og har siden hatt noen rolige dager.

LES OGSÅ
Skademarerittet fortsetter – Richard Lindström ute i lang tid!

Når vi snakker med Richard, så oppleves han som positiv og selvsikker, selv om det er rolige dager.

– Ja, det stemmer at det har vært rolige dager.. Jeg savner å spille håndball, og håper jeg snart er tilbake. For øyeblikket trener jeg rolige øvelser som forbedrer core muskulaturen, men ingen øvelser som innebærer at jeg må bruke ryggen min.

– Jeg venter enda på noen svar angående skaden. Den 17 mars vet jeg mer. Jeg er ved godt mot, heldigvis spiller guttene god håndball og har gjort det veldig bra den siste tiden, det gjør det litt lettere å være ute!

Vet du noe om når du er tilbake?

– Jeg skulle ønske jeg visste det! Jeg føler at det er fremgang, men det går dessverre litt for sakte for min smak, men akkurat nå må jeg bare bruke tiden til hjelp.

Vi ønsker Richard en god bedring, så håper vi at han snart er å se tilbake på Håndballbanen for ØIF Arendal!