Våre talenter er blant de beste i Norge! – ØIF Arendal

Våre talenter er blant de beste i Norge!

ØIF Arendal har flere av Norges fremste talenter i stallen.

Den landsdekkende avisen, Nettavisen skrev nylig om de 30 største talentene i Eliteserien. Vi har 2 spillere inne på listen!

Adrian Gjeisklid Evensen og Andrè Bergsholm Kristensen er våre to på listen over Norges fremste talenter.

Adrian er 20 år, og er en ekte arendalitt. Han er en svært lovende høyrekant og har skåret flere mål denne sesongen, tross for at han har vært ute med skade.

Adrian Gjeskild Evensen

Det er kjempe gøy å bli omtalt som et av Norges fremste talenter! Det er gøy å få anerkjennelse for alt arbeidet man legger ned. Man blir jo veldig stolt. Sier den raske høyrekanten.

Han fortsetter videre.. Samtidig vet jeg at jeg har mer å gå på, ettersom jeg har spilt med en skade i kneet en stund.. Det gjelder bare nå og bli skadefri og komme enda sterkere tilbake.

André er 19 år, og kommer oppriktig fra Sandefjord. Han er et stort keeper talent som i fjor ble kåret til årets nykommer i Eliteserien!

Andrè Bergsholm Kristensen

Markedansvarlig Simen Moesgård, skryter av de to ungdommene: Veldig kjekt og veldig fortjent! Det er akkurat det slike gutter trenger. Man trenger skryt og oppbakking for å nå toppen, og at Adrian og Andrè blir nevnt som noen av de største talentene i Norge er stort! Nå handler det om å ta den «god følelsen» med seg videre og gjøre så godt man kan for å bli bedre!

Nå ser guttene frem til kampen mot FyllingenBergen på søndag. Her er det viktig at ØIF Arendal tar poeng for å henge med i medaljekampen!

På søndag arrangeres også Vinterfestivalen 15:00 (før kampen). Her inviteres alle til vintermoro! Alle barnefamilier får også gratis tilgang til håndballkampen klokken 17.