Håper snart å kunne spille begge veier – ØIF Arendal
Kristian Rammel i aksjon under en spillsekvens på trening torsdag.

Håper snart å kunne spille begge veier

Kristian Rammel mangler litt på håndballformen, men er skikkelig kampsugen …

Den høyreiste strekspilleren var tilbake på laget da ØIF Arendal slo Kolstad 34-28 i Kolstad Arena 29. januar. Da hadde han vært ute av spill i to måneder med en kneskade han pådro seg mot Elverum.

Ikke et bilde vi likte å se da, og ikke nå heller, men Kristian Rammel er tilbake etter det som først så ut som en meget alvorlig, og kanskje karrieretruende skade. FOTO: J. E. Thorvildsen

Nå forteller han at han ikke kjenner noe til skaden i kneet, men han føler seg litt rusten etter å ha gått uten å spille kamp i to måneder.
– Ja, jeg er litt rusten, men det går bra ellers. Håndballmessig kan det bli litt bedre, påpeker han.

Han ble med til Trondheim og Kolstad-kampen, der planen egentlig var at han ikke skulle spille. Men han kom likevel på banen, og var med og bidro til seieren over det som da var serietoeren.
– Det stemmer at det ikke var meningen at jeg skulle spille, men kampen utartet seg slik at det kom en mulighet for meg til å bidra. Egentlig var Fyllingen-kampen den vi siktet oss inn mot, forklarer han.

Kristian Rammel på trening tidligere denne uka, med André Bergsholm Kristensen (t.h.) og Maro Matic (t.v.).

Rammel håper å bli enda mer involvert i tiden som kommer, men selv om han er i fysisk god form, så må håndballformen bli litt bedre.
– Meningen er at jeg skal være med mer og mer utover. Jeg håper også at jeg kan bidra begge veier på banen, ikke bare i forsvar, forteller han.

Han fryktet det verste da skaden var et faktum, og erkjenner at han ikke hadde sett for seg at han skulle bli klar til kampen mot Kolstad.
Nå er det Fyllingen som til søndag ankommer Sør Amfi, en kamp som Rammel ser frem til.
– Vi tapte to ganger mot dem i starten på sesongen og nå må vi ha revansj. Vi er bedre nå enn vi var da. Det har sett veldig bra ut på trening frem til nå og vi er skikkelig giret, smiler Kristian Rammel.