Har slått kraftig tilbake etter tøff periode – ØIF Arendal
Sander Simonsen

Har slått kraftig tilbake etter tøff periode

I denne saken forteller Sander Løvlie Simonsen om hvorfor han tror at prestasjonene ikke har vært som han håpet en periode …

Talentet er det definitivt ikke noe i veien med hos Saltrød-karen Sander Løvlie Simonsen, men i løpet av høstsesongen var det en blekere Sander enn vanlig vi så på banen. Uttellingen var langt fra det vi hadde ventet og håpet fra 21-åringen.

Sander Løvlie Simonsen er en populær spiller. Her sammen med fansen etter en kamp tidligere i sesongen. FOTO: J. E. Thorvildsen

Men nå ser det langt mer lovende ut. Sander har slått kraftig tilbake og innledet andre del av sesongen med fire scoringer mot Kolstad på fem forsøk. Også i de siste kampene i første del av sesongen så vi at noe var på gang med Sander.
– Det stemmer at jeg hadde en dårlig periode, men jeg føler jeg har bearbeidet den godt og kommet meg styrket ut av det. Nå har jeg tatt stegene tilbake mot normalt nivå, sier høyrekanten.

Han trekker frem at en dårlig periode er en del av gamet. Selv har han i alle fall en forklaring, som er meget god, på hvorfor det ikke gikk hans vei i første del av sesongen.
Sander var med i den norske VM-troppen til LM98 i sommer.
– Jeg spilte VM og det ble mye håndball en periode, i tillegg til lite hvile. Jeg ble rett og slett sliten. Det er nok noe av forklaringen, tror Sander Løvlie Simonsen.

Oppturen mot Kolstad smakte personlig godt for hans del.
– Ja, det gjorde den. Jeg håper det skal fortsette slik fremover. Jeg har forsøkt å holde trykket oppe hele tiden, men samtidig vært flink til å få nok hvile når jeg har kunnet. Det ser ut til å ha hjulpet, sier 21-åringen fra Saltrød.

I helgen skal ØIF Arendal opp mot Fyllingen fra Bergen. For Sander og ØIF er dette revansjens time …
– Jeg synes det ser bra ut. Nivået på treningene er godt, og spillere er kommet tilbake fra skader. Det ser veldig bra ut nå. Fyllingen er et lag vi har slitt med denne sesongen, men nå er det revansjens time. Vi må likevel være hundre prosent for å ta dem, forklarer Løvlie Simonsen.