Ett poeng på de siste fire kampene mot Fyllingen! – ØIF Arendal
ØIF - Fyllingen NM Foto: MAY ELIN AUNLI

Ett poeng på de siste fire kampene mot Fyllingen!

Søndag kommer FyllingenBergen til Sparebanken Sør Amfi. Det er en motstander som hjemmelaget har hatt store utfordringer med å slå. I de siste tre oppgjørene har det blitt tap.

Sist gang ØIF Arendal fikk poeng i oppgjør mot FyllingenBergen er tilbake i serieåpningen 8. september 2018. Den gangen ble det uavgjort 23-23.

I september 2019 møttes lagene to ganger. Først i Sparebanken Sør Amfi. I selveste Norgesmesterskapet. Den gangen «herjet» ØIF Arendals egen utlånte spiller Kjetil Åndal med de svarte og røde han nettopp hadde forlatt. Som banens beste spiller beseglet han ØIF Arendals NM-skjebne på verst tenkelige vis. FyllingenBergen vant 35-33.

Så bare noen dager senere tok våre gutter turen over fjellet for å revansjere NM-tapet i en Rema1000-liga kamp. Det var slukørede gutter som vendte tilbake etter nok et tap 28-25 ble resultatet.

På mange måter var det kampene mot FyllingenBergen som virkelig fullendte den svært så vanskelige starten på årets sesong.

Når lagene nå møtes til sesongens andre oppgjør i Rema1000-ligaen er situasjon for ØIF Arendal nesten snudd på hode. Fantastiske resultater utover høsten bare med en liten skjønnhetsfeil mot Haslum i dagene før jul, bør gi grunn til optimisme.

Kolstad-kampen i Trondheim var mer enn et godt resultat. Det var også en god håndballkamp fra våre gutter. Dersom det er utgangspunktet for resterende kamper i serieavslutningen, så sloss vi om gjeve medaljer!

Forhåpentligvis fyller et sultent håndballpublikum i Arendal og Aust-Agder opp Sparebanken Sør Amfi. Og kanskje har mange av distriktets mange barnefamilier lyst på en flott dag på Myra med både håndballkamp og vinterfestival.

Endelig er det kamper igjen! Endelig skal vi få se våre lokale håndballhelter kjempe om medaljer og beste utgangspunkt for sluttspill! Møt opp!