– Kjetil kommer til å fortelle våre taktiske spillemønstre! – ØIF Arendal

– Kjetil kommer til å fortelle våre taktiske spillemønstre!

Foran årets sesong lånte ØIF Arendal ut Kjetil Åndal til FyllingenBergen. På onsdag må Marinko Kurtović forberede seg på at Fyllingens trenere har all den informasjon om ØIF Arendal som de måtte ønske seg.

– Selvsagt forventer vi at Kjetil Åndal deler den informasjon han har om oss til FyllingenBergen. Kjetil spiller i bergensernes gule og blåe drakt. Og skal selvsagt legge sin lojalitet til Fyllingen selv når vi står på den andre banehalvdelen.

Marinko Kurtović regner ikke med å ha mange hemmeligheter å by Fyllingen på onsdag.

– Det blir alltid jevne oppgjør mellom ØIF Arendal, uansett hvilke lag vi eller de stiller med. Sist gang vi møtte dem i NM gikk det til ekstraomganger. Heldigvis endte oppgjøret i vår favør den gangen, minnes Marinko.

Det blir gjensyn med flere som har akslet ØIF Arendal-drakten på onsdag.

– Kjetil Åndal har rukket å bli svært så populær i Arendal. Dessuten er ikke siste kapittel mellom ØIF Arendal og Kjetil skrevet. Vi har kontrakt med han inntil to sesonger i tillegg til den vi nettopp har startet.

Kampsponsor

– Vi har lagt merke til at Kjetil har fortsatt den flotte utviklingen etter sitt utlån til Bergen. Helt i trå med hva vi både håpet og forventet. Kjetil er et stort talent.

En annen kjenning fra noen få sesonger tilbake er Sindre Aho.

– Sindre er en stor ressurs for Fyllingen. Det blir ekstra moro både for oss på banen og helt sikkert også for folk på tribunen å møte både Kjetil og Sindre. Sånt skaper ekstra følelser i oppgjøret.

Marinko var veldig fornøyd med resultatet på søndag mot Follo. Samtidig så varsler han ingen total «friskmelding» av eget lag.

– Vi er så absolutt mer å jobbe med. Kampen mot FyllingenBergen på onsdag er en fin anledning til å jobbe videre med nettopp dette.

ØIF Arendal har lagt merke til at FyllingenBergen har hentet inn en bokstavlig talt «gammel» målvakt, Jan Stankiewicz på 50 år! Så Marinko, vurderer du noe av det samme?

– Vi har respekt for Jan Stankiewicz. Men det er et signal jeg ikke ville ha sendt til mine målvakter. Og for alle som måtte bli utrygge. Jeg har ikke tenkt til å gjøre comeback som målvakt…

Kampsponsor