Før Fyllingen: Her kan du lese om Jespers juleønske – ØIF Arendal

Før Fyllingen: Her kan du lese om Jespers juleønske

Han gleder seg til å sette kursen hjem til Danmark på juleferie, men først skal han gi alt for at hans juleønske skal bli oppfylt.

Det gjenstår to kamper før ØIF-guttene kan ta juleferie. To tøffe bortekamper før en vet hva tabellen konkluderer med foran halvannen måneds pause.

Først er det Fyllingen i Bergen som er motstander, deretter er det førstkommende onsdag en tur til Horten og Falk som er på menyen.

 

Jesper Munk har vært en viktig bidragsyter i høst. Nå ser han frem til å kunne ta ferie og feire jul hjemme i Danmark.

– Det har vært sinnssykt mange kamper for oss i høst, så nå gleder jeg meg til å kunne ta en tur hjem, men jeg vil ha med meg to seire i bagasjen først, smiler den danske linjespilleren.

 

Seier i Bergen er ingen selvfølge for ØIF, men det er det eneste som står i hodet på spillerne som reiser til Vestlandets hovedstad og skal ta opp kampen med Fyllingen søndag kveld.

Serieåpningen mellom de to lagene i Sør Amfi, den endte med poengdeling (23-23), i en kamp Jesper beskriver som preget av premierenerver.

– I den kampen manglet vi attityde. Nå er vi veldig mye bedre i forsvar, men vi kan heller ikke unngå å snakke om at vi har en fantastisk bra målvakt som har storspilt i høst. Kristijan (Jurisic) har vært eventyrlig god. Forsvaret har også blitt bra, men når vi ikke har gjort jobben, har Kristijan vært der. Det har i alle fall hjulpet meg mye, fremhever Jesper.

 

Han trekker frem at kampen i Bergen skal angripes som alle de andre kampene.

– Det har vært en tøff periode. Å gå inn i kampene med selvtillit er veldig viktig. Vi skal fortsatt gå til kampene med tankene om at lag som skal slå oss, de skal være virkelig gode, forteller Jesper Munk.

– Selvsagt har vi respekt for Fyllingen, spesielt i Bergen. Vi hvordan kampen hjemme ble, men vi har selvtilliten og tenker ikke på tap, legger han til.