– Jeg håper å levere like godt som sist jeg spilte foran Norges beste fans! – ØIF Arendal

– Jeg håper å levere like godt som sist jeg spilte foran Norges beste fans!

ØIF Arendals utlånte spiller Kjetil Åndal gleder seg til å spille foran publikum i Sparebanken Sør Amfi, når kan kommer til Sørlandet med FyllingenBergen på søndag.

– Jeg trives veldig godt her i Bergen, vi er et veldig ungt lag med meget god kjemi og stemning. Litt samme som også var i Arendal.

Kjetil Åndal har mye godt å si om sine lagkamerater i Bergen.

– Føler det går bra for tiden, er inne i en veldig god treningsperiode føler jeg. Men jeg har ikke fått helt ut potensialet mitt i kamp i det siste.

Det er ikke vanskelig å få Kjetil til å mimre tilbake til NM-kampen i Sparebanken Sør Amfi. Den gangen var han banens beste spiller og sendte et slukøret hjemmelag ut av Norgesmesterskapet.

Vinterfestival og håndballkamp

– Husker veldig godt sluttminuttene i cupen sist i Sør Amfi, det er noe jeg sent vil glemme. Men som de fleste merket seg hadde ØIF Arendal en tøff start på sesongen. Sånn er det ikke lengre. Ikke minst imponerte guttene meg i kampene mot Nantes.

– Det viser at ØIF Arendal nærmer seg målsettingene om Champions League-spill.

Kjetil håper å få mulighet til å gjenta bragden fra sist lagene møttes i Sparebanken Sør Amfi.

– Jeg håper på samme rolle som sist i Sør Amfi, men nå er alle de skadde spillerne tilbake og i veldig god form. Så jeg må prestere godt for å fortjene hvert minutt på banen. Det er jo den situasjon som gjør oss til bedre spillere og et bedre lag.

– Hadde ikke gjort meg så veldig mye å spilt så bra om ikke bedre enn sist, foran Norges beste fans!

Vinterfestival fra kl. 15.00