– Det beste med å være fosterbarn er at jeg får gratisbillett til ØIF Arendal-kampene! – ØIF Arendal

– Det beste med å være fosterbarn er at jeg får gratisbillett til ØIF Arendal-kampene!

Du kan ikke ha unngått å se det. ØIF Arendal og Bufetat/Fosterhjem.no samarbeider. Og i forbindelse med hjemmekampen mot Runar var det Vinterfestival med flere hundre unger i vinterlige aktiviteter. Der var også Fosterhjem.no med egen stand og det er gode tilbakemeldlinger som Thom Jakob Kleggetveit byr på!

– Vi er veldig fornøyd med det samarbeidet som ØIF Arendal inviterer til, forteller Thom Jakob i Bufetat/fosterhjem.no. Han har nettopp avviklet et informasjonsmøte med rekorddeltakelse.

– Vi hadde hele 16 stykker som deltok på vår informasjonsmøte i forbindelse med Vinterfestivalen og håndballkampen. Det er rekord. Og nå er vi spent på hvor mange som går videre på våre kurs, forteller han.

Bufetat/fosterhjem.no var også en av «leverandørene» til vinteraktiviteter på Vinterfestivalen.

– I år stilte vi med kusk, to hester, bålpanne med grilling av marshmallows. Og vi stod strategisk plassert ved den mobile hoppbakken med egen stand. Og det var mange som var innom oss og fikk svar på spørsmål de hadde. Og ikke minst kom vi i god kontakt med mange innvandrer familier. Faktisk er det ingen andre steder hvor vi kommer i kontakt med denne gruppen så godt som vi gjør under Vinterfestivalen til ØIF Arendal.

Også har han en rørende og god fortelling å by på.

– De gratisbillettene som vi får til hver kamp av ØIF Arendal setter fosterforeldre og fosterbarna stor pris på. Ja, faktisk så har et av fosterbarna uttalt følgende i klassen på skolen: «Det beste ved å være fosterbarn er at jeg får gratisbillett til ØIF Arendal-kampene».

Og helt plutselig ble jobben til alle i ØIF Arendal, både de på og utenfor banen, svært mye viktigere. For tenk å få så flotte tilbakemeldinger på hva våre håndballgutter kan bety for samfunnet rundt oss?

En stor takk til Bufetat/Fosterhjem.no og primus motor Thom Jakob Kleggetveit – og ikke minst takk for at han deler den gode tilbakemeldingen!