Marinko før Kolstad: – Det er Halloween-kamp! Lag bråk! Kle dere ut, så er det ingen som vet at det er dere som roper … – ØIF Arendal

Marinko før Kolstad: – Det er Halloween-kamp! Lag bråk! Kle dere ut, så er det ingen som vet at det er dere som roper …

Marinko har budskapet klart for i kveld. Han vil se DEG i Sør Amfi og han vil ha bråk og attityde overalt …

Budskapet er i alle fall soleklart:
– Vi skal vise en voldsom attityde, og det skal være i alt vi gjør. På banen, på benken, på tribunen … Jeg vil ha støy og folk som er med å tribunen, sier ØIF Arendal-treneren.

Marinko Kurtovic og Luka Panza.

Han trekker frem at dette er en viktig kamp. I denne kampen tror Marinko vi får se om det blir fugl eller fisk denne sesongen.
– Altså, skal vi vise at vi er et topplag, skal vi slå Kolstad hjemme. Det gjør vi om vi viser den attityden vi har vist den siste tiden. Alle må gjøre sin jobb for at det skal lykkes, og vi må være påslått fra første sekund, slår han fast.

Eller rettere sagt, Marinko mener spillerne skulle vært påslått allerede mandag. Etter tøft program den siste tiden, har spillerne hatt rolige dager i helgen for å lade batteriene.
– Jeg håper de responderer på det onsdag. Skal vi være et topplag, er det en kamp der vi må respondere, sier han.

Forsvaret har blitt bedre og bedre, det samme har målvaktspillet. Spesielt forsvaret må sitte om det skal bli full uttelling på onsdag. Hvis ikke, tror Marinko laget skal slite med å få poeng.
Kolstad startet meget sterkt forrige sesong, men sprakk i andre halvdel.

Denne sesongen har også startet strålende for trønderne, under ledelse av Stian Gomo Nilsen. Ni poeng og andreplass er fasiten. Ingen lag har slått Kolstad i serien denne sesongen.
– Kolstad rokerer mer enn før. De er også bedre i kontraen enn de har vært. I tillegg er Rismark en av landets beste mellom stengene. De har også en god reservemålvakt. Kolstad er et lag med mange gode spillere, slår Marinko Kurtovic fast.

Forrige utgave av Halloweenkampen. Foto: May Elin Aunli

Men Marinko har også noe han vil legge til om kampen, noe som er veldig viktig.
Han ønsker at det skal bli leven og skremmende tilstander i Sør Amfi på onsdag. Marinko ønsker nemlig bråk og rop under Halloween-kampen, som har avkast 18.30.

Oppfordringen fra Marinko er som følger:
– Vi ønsker publikum velkommen og vi håper de skal lage liv. Det er Halloween-kamp. Lag bråk. Kle dere ut, så er det ingen som ser hvem dere er, slår Marinko fast.