Kolstad på onsdag: Ny hall, nye muligheter? – ØIF Arendal

Kolstad på onsdag: Ny hall, nye muligheter?

ØIF Arendal har spilt tre kamper mot Kolstad i Trondheim. Poengfangsten så langt har stoppet på ett poeng. Alle kampene har vært spilt i Husebyhallen og Trondheim Spektrum. Nå skal kampen spilles i nye og flotte Kolstad Arena. Kan det være et vendepunkt også for våre gutter?

Kolstad er et forholdsvis nytt lag i Eliteserien. Sesongen 2015/2016 møtte ØIF Arendal dem som nyopprykket til seriekamp i Trondheim for første gang. Det ble tap 25-21. Sesongen etter kapret våre gutter det eneste poenget vi har hatt med oss fra Trondheim i en kamp som endte 28-28.

De fleste av oss husker vel godt at vi på tampen av fjoråret slåss om medaljer og i siste seriekamp møtte Kolstad i Trondheim. Det endte med tap 25-19.

Ganske spesielt er det at ØIF Arendal ikke har tapt et eneste poeng til Kolstad i Sparebanken Sør Amfi. Fire strake seire fra sesongen 2015/2016 til høstens kamp hvor vi vant med knappes mulig margin, 27-26.

Ser vi litt på fortabellen mellom de to lagene ser det slik ut:
Kolstad har spilt 7 kamper etter VM-pausen, trønderne har tapt alle og ikke hentet noen poeng.
ØIF Arendal har spilt 6 seriekamper etter VM-pausen, vunnet fire og tapt to.

Tabellen: