– Tre seire i ryggen hjelper godt – ØIF Arendal
André Bergsholm Kristensen

– Tre seire i ryggen hjelper godt

En kan se det på spillerne på trening – seirene over Halden og Hafnarfjordur har betydd mye.

Det bekrefter også André Bergsholm Kristensen til det fulle. Han var en sterk bidragsyter i alle tre kampene.
Et ØIF med nyvunnet selvtillit er forberedt på at det blir tøft hjemme i Sør Amfi under «Halloweenkampen».

Andre Bergsholm Kristensen

ØIF Arendals unge målvakt trekker frem at Kolstad er et lag i form, som har fått en sterk innledning på sesongen. Laget er nummer to i eliteserien, uten tap så langt (fire seire og en uavgjort).
– Det blir tøft. Kolstad er i form. Akkurat nå er Kolstad kanskje den tøffeste motstanderen vi kan stå over for, påpeker André Bergsholm Kristensen.

Men André er optimist. Ikke minst etter at ØIF Arendal i de siste tre kampene har vist stigende form. 32-22-seieren over Halden i siste serierunde viste at noe er på gang.
– Tre seire i ryggen hjelper godt. Vi har fått mer trygghet i det vi gjør. Det har vært mye hard jobb og trening for å snu den tunge starten, men vi har stått på og fått noen gode kamper på rad. Det hjelper, slår en smilende Bergsholm Kristensen fast.

Det er Halloween-kamp på menyen onsdag. FOTO: MAY ELIN AUNLI

Han trekker også frem at relasjonene i laget har blitt bedre og bedre, etter at det måtte skiftes ut mye rett før seriestart.
– Slik tar tid, konkluderer han.

Og for egen del for André?
Jo, for vi må nevne Bergsholm Kristensen personlig også oppi dette. I tre kamper på rad har han fått ØIFs bestemannspremie.
– Det er alltid på rett på plass med gode opplevelser. Det hjelper godt. Jeg har aldri tvilt på meg selv. Nå har det løsnet og jeg tror det kan bli veldig bra for både meg og laget fremover, sier han.