Grøss og gru på alle måter i Sør Amfi i dag – ØIF Arendal

Grøss og gru på alle måter i Sør Amfi i dag

Det var ikke bare av det som skjedde på banen at publikum fikk sine doser med grøss under halloweenkampen mot Kolstad.

Det som skjedde på banen var skremmende så det holdt, spennende og nervepirrende for alle med hjerte i ØIF Arendal. Da sluttsignalet gikk, hadde André Lindboe akkurat satt inn 27-26 og sikret tabelltopp og seier for hjemmelaget.

 

Men det begynte allerede da folk kom i hallen. De 2038 tilskuerne, som var ny sesongbeste, fikk se gresskarlykter, edderkopper, skjeletter, hekser og mye annet som kunne skremme sokkene av hvem som helst. 

Og på tribunen fant en hekser i flere fasonger, mumier og andre utkledte barn og voksne, som lagde kjempestemning. Kanskje var det de skremmende omgivelsene som til slutt klarte å knekke trønderne på banen, og hjelpe guttene våre til en ny seier.

 

Før kampen var også lyssettingen spesiell og gjorde hallen enda mer innbydende til halloweenfest. Innløpingen ble akkompagnert av de sedvanlige flammene som vi har brukt denne sesongen, men med lyssettingen så ble det en ekstra spesiell anledning. 

Basert på all positiv respons, så skal en ikke se bort fra at det blir flere halloweenkamper de kommende sesongene i Sør Amfi.

Neste temakamp, den kommer i desember og handler om jula.

Men først er det semifinale i cupen i Sør Amfi. Den er mot Halden og spilles 13. november klokka 20.15. Det er bare å sette av kvelden til enda mer spenning … 

 

Gresskarene ved inngangen bar bud om spenning i Sør Amfi, og de fikk helt klart rett.
Utkledte hekser og sjørøvere satte sitt preg på håndballfesten.
Trommestikkene til Svermen skapte en trolsk stemning.
Det var veldig gledelig at så mange hadde kledd seg ut for anledningen.
Skjelettene hadde skjult seg i trærne på utsiden.
Dansere holdt en flott oppvisning i pausen, med halloweentema.
Det var ikke bare skjeletter som var å finne blant kostymene …
Også de som løp inn med flaggene hadde tatt på seg kostymer.

Bildene fra halloweenkampen er tatt av May Elin Aunli. Det ligger flere bilder på ØIF sine Facebook-sider, det er bare å ta en kikk!