– Mario Matic gleder seg til å møte gamle venner! – ØIF Arendal

– Mario Matic gleder seg til å møte gamle venner!

– FyllingenBergen er mitt andre lag i eliteserien, så jeg gleder meg ekstra til kveldens kamp, forteller SuperMario.

– Det blir litt spesielt å møte gamle lagkamerater. Det er ingen tvil om det. Og ikke minst så blir det spennende. Dette er noe jeg gleder meg ekstra til.

Mario Matic kom til ØIF Arendal foran denne sesongen fra nettopp FyllingenBergen. Dette er første oppgjøret mellom klubbene. Og det er flere spillere som får en noe «rar» kamp. ØIF Arendals utleide spiller, Kjetil Åndal, skal også møte gamle kamerater når han skal spille i gult og blått i kveld.

– Helt ærlig så tror jeg ikke det betyr så veldig mye at Kjetil og jeg sitter med god kunnskap om motstanderen. De fleste har spilt mot hverandre i mange sesonger, noen kanskje så mange sesonger som 10-12. Så det er klart at det er langt flere enn Kjetil og jeg som kjenner til hverandre.

Kampsponsor

SuperMario ønsker ikke å ha så mye fokus på Fyllingen, han retter mest av energien mot egen prestasjon og ØIF Arendal.

– Fyllingen har «hårete» mål. Og jeg ønsker dem selvsagt alt mulig lykke og hell i alle kamper, med unntak av de som spilles mot oss. Det er gode kamerater og venner jeg har i Bergen. Så jeg følger ekstra med når de spiller.

Hva kan vi forvente oss i kveld?

– Jeg tror Fyllingen vil satse fysisk og forsøke å dra ned tempo i kampen. Vi ønsker det motsatte. Fyllingen har færre spillere i stallen enn vi har. Vi har flere å bytte på og vil ha mye å tjene på høyt tempo.

– Dessuten har Fyllingen fått med en rutinert ringrev i målvakten Jan Stankiewicz (50 år!). Jeg har hatt ungene hans på skolen, så det sier litt om prestasjon i hans comeback, ler Mario.

Men han blir dødens alvorlig når det kommer til Jan Stankiewiczs målvaktsprestasjoner.

– Jeg har skutt mange baller som Jan Stankiewicz har reddet, så han skal vi ta på største alvor. Det kommer ikke å bli lett å sette ballen bak han.

Hvem vinner kveldens kamp?

– Det er det vi i ØIF Arendal som gjør.

Det siste kommer raskt og kontant. Ingen tvil om at selvtilliten er oppadgående før kampen. Så får vi håpe at den er det etter kampen også!

Skarpnes sponsor ØIF Arendal – velg Skarpnes!